Jagodni cvetovi


Upam, da lepo in nekje na hladnem ali vsaj s hladno pijačo preživljate ta prvi letošnji vročinski val.
Midva se namakava v jonskem morju ob enem od tamkajšnjih manjših otokov.

(vir fotografije: tukaj)

No, tako bi moralo biti ta teden, če bi šlo vse po načrtih. Pa sva tja poslala moja starša, saj je dragi preizkušal, kdo je  "močnejši" na cesti: on na motorju ali voznik v avtomobilu. Izid je seveda pričakovan: L. v gipsu z manjšimi zlomi in nekajtedenska bolniška. Ker se nama seveda nič ne more zgoditi, nisva imela sklenjenega rizika odpovedi. Potem pa na vrat na nos iskanje para, ki bi šel namesto naju. Še sreča, da sva prepričala moje starše in tako po dooolgiiih letih (hm, morda celo prvič) skupaj preživljata dopust. To pa je tudi nekaj (oz. ogromno) in je že tako moralo biti.

Po daljšem uvodu na kratko k današnji voščilnici za rojstni dan prijateljice. Navdih sem našla pri Vladki in njenih rojstnodnevnih voščilnicah. Malo akvarelnega ozadja, nekaj Tininih izrezkov, senčenja in lepljenja.




Prijazen in topel pozdrav!

***
Pripomočki:
- Najlepši par: šablone Pravokotniki s šivi, Sreča, Jagode; štampiljka Sreča čaka nate
- Rayher (Tina B.): šabloni Foto dekoracija in Vinska trta

***
Izziv:
-Najlepši par: galerija meseca junija
***

Komentarji

Oseba Ayaa sporoča …
Čudovita!
Oseba Klara sporoča …
Ojej, upam,da se noga čim prej zaceli... Čudovita voščilnica!
Oseba Sapfina (Barbara) sporoča …
Joj, kaksna zalostna novica ... Naj se noga cim prej pozdravi, da bosta tudi vidva uzila pocitnice na morju. Voscilnica pa je prekrasna, kot vse tvoje .<3
Oseba helena sporoča …
O, kakšna škoda, da se je to moralo zgoditi, ampak kot praviš sama, morda pa je tako prav. Ponavadi se stvrai zgodijo z določenim razlogom. Verjamem, da bo prišel čas, ko bosta vse lahko še nadoknadila in to čim prej. Tvojemu možu pa želim čim hitrejše in prijaznejše okrevanje.
Voščilnica je čudovita in tako poletno sveža :)
Oseba Vladuška sporoča …
Bom začela od zadaj naprej. Voščilnica je zelo lepa in tako naravno deluje in vesela sem, da sem ti bila v navdih. Tudi meni je žal, da so se vajine počitnice tako obrnile, ampak dobro pri tem je, da sta starša odšla na skupni dopust. In ne glede kaj se je zgodilo (in zgodi se lahko hitro) je tvoj mož zagotovo rojen pod srečno zvezdo. :)
Oseba Zvonka sporoča …
Helena, očitno je tako moralo biti, tvojemu dragemu želim hitro okrevanje. Je pa mavec v tej vročini ena velika muka...
Voščilnica je krasna, cvetovi na lepi podlagi so čudoviti.
Oseba MOJCA BOŽIČ sporoča …
O hudimana....še srečo je imel tale tvoj mož (jaz bi ga kar enkrat okol ušes....da se gre takole afnat tik pred takim dopustom?????) ampak tako kot so že nekatere napisale....očitno vama ta dopust ni bil usojen...Važno je to, da je tvoj odnesel celo glavo in da bosta SPLOH lahko še kdaj odšla na dopust!!! Uživajo pa starši in če je to prvikrat po dolgem času....tudi to je dobro delo. Hitro ozdravitev mu želim, drugič pa PAMET V GLAVO.....ej ej ej...ti motoristi!!!!!
Voščilnica pa prečudovita.
Oseba Tina Z. sporoča …
joj, čim boljše okrevanje mu želim, strašno hitro gre lahko takole kaj narobe ...
voščilnica pa osupljiva, krasne barve ...
Oseba Metuljčica sporoča …
V vsakem slabem je nekaj dobrega pravijo. Možu želim hitro okrevanje, staršem pa lep dopust. Voščilnica je prelepa, te prav občudujem ker znaš šablone tako lepo vsestransko uporabiti na več načinov.
Oseba Maja sporoča …
Hitro okrevanje tvojemu možu, staršem pa lepe počitnice. Vidva pa jih bosta užila ob drugi priliki.
Voščilnica pa je zelo lepa.
Oseba Janja sporoča …
Ajej, držim pesti, da mož hitro okreva in bosta lahko tudi vidva uživala ob morju. Mi je pa bilo lepo prebrati, da sta poslala starša na dopust.
Voščilnica je izredno lepa. Lp
Oseba Kristina sporoča …
Prekrasna voščilnica! Naj tudi vajin dopust, ko bo, spremlja sreča, tako kot je moža, da ni bilo kaj hujšega kot zlomi (seveda je tudi to hudo, a vseeno). Starša zagotovo uživata in lepo, da sta se pustila prepričati.
Oseba moi sporoča …
Tale možev angel varuh pa ima dela ;)
No, na srečo le nekaj zlomov. Hitro okrevanje mu želim.
Glede dopusta pa sem vesela za tvoja, da bosta tako neobremenjeno skupaj uživala.
Oseba Nataša Š. sporoča …
O madonca, zagledam prvo sliko in si rečem vsaj nekdo uživa ob morčku.. Dobro, da ni bilo hujšega, naj se čim prej noga pocajta, da jo mahneta na morje tudi vidva! Voščilnico si čudovito naredila!
Oseba Valentina B sporoča …
Včasih se vse zgodi z razlogom. Tvojemu dragemu čimprejšnje okrevanje, staršem prijeten oddih na morju, tebi pa bravo za to čudovito voščilnico. V krasne barve si jo odela.
Oseba Majda sporoča …
Hitro in prijetno okrevanje želim... okrevanje po poškodbi bo veliko boljše z namakanjem z zamikom :-) Dobro si se znašla in še polepšala dneve svojima!
Voščilnica pa - prekrasna!
Dobre misli pošiljam, Majda
Oseba Hali sporoča …
ajej tole pa res ni vesela novica, mapka sreča je, da je mož bolj ali manj ok, da ga boš razvajala doma, starša pa uživala na morju. Ja, točno tako, je že moralo biti tako. Joj kako krasna je voščilnica, tile jagodni cvetovi so tako luštni, se moram tudi jaz kdaj spomnit nanje :-)
Oseba Tina sporoča …
Draga Helena...samo, da se je v nesreči srečno končalo...kosti se na srečo celijo, čeprav to kar traja in vama je prekrižalo načrte. Jagodno cvetoča voščilnica je pa prava poslastica.