petek, 27. februar 2009

Sarah v rumeno zeleni

Čestitka je pri prejemnici, tako da jo lahko pokažem na blogu.
Ker že komaj čakam pomlad, močnejše sončne žarke in zelene krošnje dreves, sem se odločila za rumeno zeleno kombinacijo.

Pa še zahvala Sonji - Petyi za odtise Gorjuss deklice!! Poštar me ima ta teden kar rad. Vsak dan me preseneti s kakšnim paketkom :)

četrtek, 26. februar 2009

Pomladna Tilda in morska beležka

Danes me je poštar razveselil s tremi paketki :)
Petya - Sonja mi je poslala odtise spomladanskega WOJ kita.
Ampak to še ni bilo vse. Prijazna umetnica v čestitkah mi je priložila še prekrasno čestitko v pomladnih barvah. Hvala, Sonja!

Erika (na otočku zakladov Mala eri) me je povabila k nakupu v Karten Kunstu. Nabavila sem nekaj nujnih pripomočkov za čestitke: dve B plošči za hroščka, Ez Mount ter bele papirnate rožice.

Micika pa se je potrudila in mi polepšala dan z odtisi svojih štampiljk. Najbolj sem se razveselila košare s pirhi in piščančki. Štampiljko je kupila v Memoriesu.

Hvala vsem trem!

Za prijateljico pa sem izdelala beležko v morskem stilu. Nadvse rada ima morje in svetilnike, zato je glavni motiv na beležki sprintana slika Thomasa Kinkade-a. Mimogrede, mož mi je naročil eno štampiljko tega slikarja. Komaj čakam, da pride do mene :)

ponedeljek, 23. februar 2009

Pirhi v košari


Na oker osnovi je reliefni papir. Preden sem ga "obdelala" s hroščkom, sem srajčko za reliefek pobarvala z distresserjem peeled paint. Pred kratkim je takšno obdelavo uporabila Petya, še prej pa sem zasledila pri dveh naših ustvarjalnih blogerkah oz. otočankah (se ne spomnim, kateri sta ti dve osumljenki :)) Desna obroba čestitke je naštancana v dveh različnih barvah. Trakec je dobljen v bombončku (z njim me je posladkala BojaMoja), vijugica narejena s hroščkom, napis pa kar sprintan. Kaj bi dala, da bi imela vsaj nekaj štampiljk z napisi v slovenščini. Mogoče si bom kdaj privoščila tole živalco. Ali pa vsaj takšne štampiljke.
Odtis je narejene z Versafinovo vintage sepia blazinico, pobarvani pa so samo pirhi, pentlji in zelenje.

nedelja, 22. februar 2009

Tilda na trakcu


Odtis Tilde mi je pred časom poslala Nataša (hvala!). Pobarvan je (seveda :)) z akvarelnimi barvicami. Tildo sem posadila na (meni zelo lep) trak s srčki, kupljen v trgovini Leonardo v Celju. Na lila ozadje je nalepljen papir Laura Ashley Traditional. Vogalčke sem odrezala z vijugastimi škarjami in okrasila s polovičnimi perlami. Za dodatek samo še dvojna roža s perlo v sredini.

petek, 20. februar 2009

Sarah s kužkom

Za mano je en teden službenega simpozija in en teden počivanja (no ja, v službi sem bila) ob čaju z medom in limono. Občasno pa še kakšen lekadol C in neoangin.
V času simpozija (na moč dolgočasen) sem uspela prebrati vsaj dva romana. V tem tednu pa sem bila čisto brez volje do branja in ustvarjanja. Šele včeraj sem se lotila čestitke. Motiv sem imela že pobarvan. Le k sestavljanju se nisem mogla spraviti. Upam, da bom v času počitnic zdrava in bolj pridna. :)

sobota, 07. februar 2009

Ljubezen pomeni: Ti

je zapisal neznani pisatelj.
Samo to ob tej čestitki :) Ker se mi mudi k "Ti"-ju :)


nedelja, 01. februar 2009

Prva velikonočna


Prejšnji teden sem v Memoriesu kupila (meni čudovito) štampiljko pirhov v košari. Odtis z Versafinovo Vintage Sepia blazinico je nastal takoj. Do same čestitke pa med tem vikendom. Ker mi je bil že sam odtis zelo lep, sem pobarvala samo pirhe v rdeči barvi, da sem lahko potem barvno skombinirala čestitko.