sreda, 29. april 2009

Izziv

Včasih bi "čestitkala", pa preprosto nimam ideje, kakšno postavitev naj izberem, katere barve naj uporabim ... Takrat so dobrodošli razni izzivi.
Tokrat sem združila dva: Stamp with Stampavie za postavitev in Color Throwdown za barve.

sobota, 25. april 2009

Nove igračke - nova čestitka

Včeraj zvečer (zopet sama :)) sem preizkusila nove "igračke", kupljene pred dnevi v Memoriesu. Papir K&Company Amy Butler Belle, nestije Labels Four in ... Oh, ne! Saj štampiljko Sarah Kay s kužkom že imam!?
Gospe Lei sem napisala mail, če lahko štampiljko vrnem in mi pošlje novo. Seveda ni problema :) Mi EMŠO že kar malo nagaja :)


Čestitka je narejena po vzorcu čestitke, ki mi jo je pred časom poslala prijazna Nataša. Mi je tako všeč, da tu in tam naredim podobno še sama.
Taga, dodana v čestitko, nista umazana. Samo besedilo sem brisala :)

Lep dan je danes. Kot nalašč za izlet. Naju bo zaneslo na Lisco na Metuljmanio :)

nedelja, 19. april 2009

Samotni večeri

Nedelje, ko je mož v popoldanski in nočni službi, so včasih kar dolgočasni. Še posebej, če je tak dan kot je bil današnji: siv, hladen, deževen ... Da ne zapadem v otožnost :), ponavadi sedem v avto in se odpeljem k staršem, kjer živi mlajša sestra z družino. Njeni štirje "srčki" me vedno spravijo v dobro voljo. In nekaj uric pri njih mine kot hip.
Še vedno pa ostane večer. Da samoten večer ne postane osamljen, se lotim kakšne voščilnice. Tokrat sem se lotila Melinde, ki pošilja srčke. Vsem tistim, ki jih imam rada :)
četrtek, 16. april 2009

Čas za piknik


Ja, kar nekaj takih dni je za nami, ko so nekateri že obračali čevapčiče, ražnjiče in podobne dobrote z žara. Tudi moja Sarah je bila povabljena :)

Pa velikonočni prazniki so tudi za nami. Upam, da ste jih lepo doživeli in preživeli. Zame so bili ti dnevi bogati po Božjih dotikih. Aleluja!

torek, 07. april 2009

Willow s slamnikomOdtis (dobila sem ga od Sonje) je pobarvan (zopet :)) z akvarelnimi barvicami in Sakurinimi pisali, senčen pa z akvareli in pasteli. Odtis in vzorčast papir sta izrezana z ovalnim nestijem.
Trakec je iz bližnje cvetličarne, perlica iz Muellerja.
Rdečo osnovo sem poštempljala s črnimi vijugicami, dodatno pa okrasila z belim Sakurinim pisalom.

sobota, 04. april 2009

Za novorojenčka

Že kar nekaj časa iščem štampiljko, primerno za novorojenčka. Ki bi mi bila všeč, seveda.
Zaenkrat še nisem imela sreče. Zato si pač pomagam s sprintanimi motivi.
Tokratni je Zolanov Brotherly Love. Sliko sem uporabila na čestitki, ki bo kmalu šla k novorojenčku.

Melinda v rozem

Kadar pride mož iz nočne, so sobotni dopoldnevi kot nalašč za ustvarjanje.
Ker sem tiho :)
Tako sem danes uporabila še drugo, pred kratkim kupljeno, štampiljko Confirmand Melinda. Odtis sem pobarvala z akvareli, ga izrezala in s 3D blazinicami nalepila na okvirček, narejen z nestiji. Okvirček je okrašen z vijugicami in prav tako z blazinicami nalepljen ne pohroščkano ozadje.
Vzorčast papir je Pastel Crafty Secret. Za dodatek pa samo še pentlja, perlici in rožica.

četrtek, 02. april 2009

Melinda s šopkom

Že kar nekaj časa nazaj je, odkar sem naredila kakšno punčkasto čestitko s Tildo, Melindo, Sarah ... Sem jih kar malo pogrešala :) Ampak zdaj, ko so za mano vabila in velikonočne, imam zopet čas zanje.

Tokrat sem se odločila za novo štampiljko WOJ - Melinda with bouquet.
Sem dodala še eno fotko, kjer se vidi, da je Melinda pobarvana :) Na zgornji zgleda, kot bi pozabila na obraz, roke, noge ... :)