nedelja, 19. julij 2009

sobota, 18. julij 2009

Deklica in školjkeNa tej "morski" čestitki je morski samo odtis (Stamps Happen - Collecting Sea Shells. Nataša, hvala!!).
Tako je, če najprej pobarvam odtis in izberem papirčke, na dodatke pa pozabim.
Noben morski okrasek, dodatek, ki jih imam doma, ni bil primeren.
Bo potrebna nabava :)

Rjavo osnovo čestitke sem senčila z Distress blazinico (aged mahogany), na desnem robu embosirala s prahci.
Papirji so iz domače zaloge (nekaj kupljenega, nekaj sprintanega), prav tako trakec. Ker je bil preveč pust, sem s Tulipovo Pearl Snow White barvo nanesla nekaj pikic in vijugico. Okrasek v spodnjem desnem robu je izrezan s hroščkom in okrašen z rdečo perlico. Enake so uporabljene v kotih odtisa.

nedelja, 12. julij 2009

Fantič v zelenem

Verjetno ni potrebno pisati, s kakšnimi barvicami je odtis pobarvan :)
Skozi čipko sem napeljala ozek zelen trak, oboje pa prevezala s svetlo zeleno pentljo.
Na vijugici so tri perlice iz Muellerja, papirji pa iz paketa Crafty Secret Pastel.

Win $1,000 at TheCuttlebugSpot.com!


I have just discovered that The Cuttlebug Spot is having a contest - "The Journey to 1,000"! They are trying to reach 1,000 followers by the end of July and need your help. To enter all you have to do is go to their site, sign up as follower and complete a few easy steps and you could win a $1,000 gift certificate to Custom Crops (www.CustomCrops.com)! GO NOW and check it out at www.TheCuttlebugSpot.com

sobota, 11. julij 2009

Prva zimska


Moja prva letošnja zimska čestitka je z motivom Horse Drawn Sleigh (Inkadinkado). Pobarvana z akvarelnimi barvicami, Sakurinimi pisali in Tulipovo barvo Pearl Snow White.
Papirji so iz trgovine Memories, snežinke naštancane in okrašene s srebrnimi zvezdicami. Zelen trak pa verjetno iz bližnje cvetličarne.


Cvetlična vila

V četrtek sem imela na pultu v trgovini Memories eno od Whiff of Joy štampiljk. Potem sem si rekla, zakaj tokrat ne bi poskusila še s kakšno drugo, kjer ni Melinde, Tilde, Sarah ... In je šla z mano tale cvetlična vila (ja, brez punčk pa skoraj ne gre :)).
Mi ni žal, ker se odtis odlično barva. Seveda z akvarelnimi barvicami :)


Papirčki, trakec in vrtnica so iz domače zaloge. Vzorčast papir je na spodnjem robu izrezan s štanco Martha Stewart Floral Lace.

ponedeljek, 06. julij 2009

Mali ribič


Dobljen (uh, ko bi se spomnila, katera zlata otočanka mi ga je poslala :)) odtis je pobarvan z Faber Castellovimi akvarelnimi barvicami. Papirček za odtisom sem poštempljala z majhnimi metuljčki.

Vzorčast papir v ozadju je K&Comapny Amy Butler Belle, perlice iz Muellerja, morska zvezdica pa iz bližnje papirnice.

sobota, 04. julij 2009

Ostanite v moji ljubezni (Jn 15,9)

To je novomašno geslo prijatelja in sorodnika Dejana.
Po 99. letih "suše" imamo v moji župniji (še vedno je moja, čeprav živim tri leta v drugi) v zadnjih letih štiri novomašnike. Dejan je zadnji iz tega "duhovnega paketa". :)Osrednji motiv na čestitki sem naredila s šablono in barvo Tulip Pearl Antique gold. Papirji na beli senčeni osnovi so iz domačih zalog. Zlata čipka je iz bližnje trgovine z blagom. Na spodnji rob čestitke sem s pomočjo ozkega obojestranskega selotejpa nalepila dve zlati vrvici in okrasila s polovičnimi perlicami.
Geslo je sprintano, obrezano s hroščkom in nestijem ter okrašen z vijugicami.