ponedeljek, 21. september 2009

Mali pastirček

Narava si je začela nadevati barvita jesenska oblačila, pri mojih čestitkah pa je že čisto zimsko vzdušje. To ne pomeni, da mi jesenski motivi niso všeč. Le v promet jih ne spravim. Polniti škatlo z njimi pa nima smisla. Raje preskočim en letni čas in se lotim zimskih, ki jih je potem skoraj vedno premalo.


nedelja, 13. september 2009

Fimo delavnico

je včeraj organizirala Klavdija. V prijetni trgovini Memories se nas je zbralo pet udeleženk. Pod budnimi in "strogimi" očmi prijazne učiteljice smo se učile (ene ponavljale) delati preliv iz dveh barv, ustvarjale kalupe in si seveda naredile obesek.


S svojim prvim izdelkom sem kar zadovoljna.

četrtek, 10. september 2009

Noël Charity

ali "božična dobrodelnost" je štampiljka nove kolekcije Sarah Kay štampiljk.

Odtis sem pobarvala z akvarelnimi barvicami (drugih niti nimam - raznih Copic, Tria ... markerjev) in izrezala z ovalnim nestijem. Vijoličasti papir s snežinkami je sprintan, perlast pa je šel skozi hroščka. Na lila trakcu (iz Obija) so tri bele kovinske snežinke (trgovina Memories). Snežinke so razcepke, vendar sem razcepke odrezala in na trakec nalepila s 3D blazinicami.

nedelja, 06. september 2009

Deževen dan

je bil včeraj. Primeren za počitek, branje, ustvarjanje.
Lily in Milo pa sta se odločila za sprehod ...

Odtis je pobarvan z akvarelnimi barvicami. Rdeč in rumen papir iz blokca Inspiration Struktura, vzorčast K&Company Classic, polovične perlice Kaiser Copper, rožice iz različnih trgovin, prav tako razcepke.

petek, 04. september 2009

Dajanje in zahvaljevanje

Dajanje in zahvaljevanje
sta kakor vdih in izdih.
Sta govorica srca,
ki prebuja naše ustvarjalne moči.
Hans Wallhof
Hvala Alenka, Mirjam, Urška, Nataša, Mravljica, Andreja, Anja, ... (verjetno še katera, pa sem si pozabila shraniti) za podeljene nagrade. Naj zgornja misel pove, kaj čutim ob vaši prijaznosti!

četrtek, 03. september 2009

sreda, 02. september 2009

Sugar Nellie dobi pismo

Tokrat samo fotka današnje čestitke.