nedelja, 24. oktober 2010

Za mrzle (zimske) dni


Baje bo danes ponoči snežilo. Vse tja do 700 m naj bi sneg pobelil naravo, odeto v jesenske barve. Brrr. Ne še. Še nekaj tednov bi rada uživala v zlato-bronastih in še kakšnih toplih barvah.

Že kar nekaj časa pa si ob večerih prižigam čajne svečke v različnih svečnikih. V toplejših mesecih nanje pozabim. Pravzaprav si s svečkami pričaram lepše vzdušje v mesecih, ko je zunaj mrzlo, sama pa uživam v toplem domu. Ki v teh dneh dobiva "obleko". Po enem mesecu gradbenih odrov in menjavi delavcev, bo fasada končana ta teden. Se je že tako dolgo vleklo, da sem bila nenehno slabe volje, ko sem pomislila na nedokončano delo :)

Za včerajšnje srečanje kolegic sem naredila 25 svečnikov z zimskim motivom.

Kalup je kupljen v Hobby & Artu. Svečnike sem pobarvala z akvarelnimi barvicami in zaščitila z lakom v spreju.


In še delček fasade v nastajanju:

torek, 12. oktober 2010

Dom - ko prostor dobi "dušo"

So stanovanja in so hiše, so vikendi in počitniške hišice. In to ostanejo.
Ali pa ne. Se spremenijo v dom. Dom je tam, kjer je ljubezen. Kjer se vsak dobro počuti.
Dom je tam, kjer prostor diši po domačnosti, prijaznosti. Dom je tam, kjer te ovije toplina, ko stopiš vanj. Dom je ...


sobota, 02. oktober 2010

Prve zimsko-božično-novoletne čestitke

Letos sem se odločila, da bodo božične voščilnice z enim motivom. Takšne, ki gredo v standardno kuverto in nanjo le ena znamka. Saj ne, da bi bila škrt :) Preprosto ni časa za proizvodnjo nestandardnih, preveč bogatih, preveč kompliciranih. Ki potem (mogoče) pristanejo v košu :) Ampak kakšno s Sarah Kay, Tildiko in Edvinom bom že naredila. Za tiste, ki imajo kakšnega otroka pri hiši :) In zato, da bom lahko barvala.