ponedeljek, 27. maj 2013

Pikniki in praznovanjaMuhastemu in spremenljivemu vremenu se nismo pustili. Vse majske piknike in praznovanja smo spravili pod streho. Nekateri so dejansko morali biti na toplem, pod streho. Malo bolj smo se tiščali, ampak je šlo. Otroci tako ali tako ne zdržijo za mizo. Na hitro pospravijo skuhane in spečene dobrote, potem pa na trampolin, v gozd ali si pogledajo kakšno risanko, če pač vreme ni primerno za norčije na prostem.


Zadnja majska nedelja je bila prvoobhajilna. Polna notranjega in zunanjega veselja, otroške razigranosti, vere, upanja, ljubezni ... Tudi sonca! :)


Imejte se lepo!

************
Reliefna mapa: Tim Holz - Bricked and Woodgrain Set

Kovinske šablone: Marianne Design - Bršljan 
Memory Box - Majestic Anchor
Spellbinders - Crosses Two
Die - Namics - Woodgrain Fence
Nellie Snellen - Heart
Cottage Cutz - Ornate Cross
Sizzix - Sporočilca

torek, 21. maj 2013

Skrito bogastvoVladka mi je dala idejo, kako narediti "bogato" čestitko, čeprav se to takoj ne vidi. Dodatke, napise ..., skrijem v  tisti delček voščilnice, ki ji rečem kar "harmonika" dodatek.


Super ideja za vse tiste, ki bi radi že s prvo stranjo voščilnice povedali in pokazali nekaj več, pa nam niso blizu voščilnice z obilo dodatkov. Šele z raziskovanjem in odpiranjem pridejo do notranjega bogastva.


Podobno je z ljudmi. Občasna in površna srečanja z njimi nam razkrijejo zelo malo o njih. Šele po tem, ko si vzamemo čas zanje, je odkrito ogromno bogastvo, ki ga nosijo v sebi.


Imejte lep dan in iščite bogastvo v sebi in ljudeh!

***************
Štampiljke: 
Waltzingmouse - Teeny Trees
by Vladka - Rojstni dan in Misli

Kovinske šablone:
Tim Holtzs - Hanging Sign
Marianne DesignBršljan 
Manjši in večji oval ter silhueta so dobljeni v izzivu Ko me inspirira #10. Vladka, hvala!

ponedeljek, 13. maj 2013

VrtniceZapuščene, na vrtu sosednje hiše, kjer že nekaj let nihče ne živi. Kljub starosti (domnevam zaradi debeline "debla") se razraščajo čez plot in vsako leto razvijejo bele in dehteče cvetove. Nihče jih ne obrezuje in posebej neguje, a vendar kljubujejo času, vremenu in škodljivcem. Dovolj jim je sonce in dež. Pa občudujoči pogledi mimoidočih.


Želim vam lep teden!

***********
Štampiljke: 
Flourishes - A Year in Flowers 2
by Vladka - Rojstni dan
Lessene kotne štampiljke - set 4

Dodatki:
Polovične perle - KaiserCraft - Chocolate

sobota, 04. maj 2013

Ko me inspirira #13Za mizo, kjer ustvarjam, mi v zadnjih tednih uspe sesti le takrat, kadar dobim kakšno naročilo ali me premami izziv. Prebujajoča se narava, toplo vreme, delo na vrtu, pomladanska lenoba, in še kaj, so krivi, da ustvarjalna soba sameva.

Za tokratno ustvarjanje je "kriva" Tina z izzivom maskirne tehnike. Postopek je preprost, učinek pa zanimiv. Vladki je bil izziv tako všeč, da je naredila kar dve krasotici.


Želim vam lep preostanek počitniško-prazničnega tedna!

**************
Štampiljke: 
Flourishes - A Year in Flowers 3
Hero Arts - Old Letter Writing
by Vladka - Misli
Okvir - ne vem in se ne morem spomniti :)

Dodatki:
Polovične perle - KaiserCraft - Denim