torek, 24. junij 2014

Gospodinja in mama


Še ne tako daleč nazaj, je bil "poklic" mame in gospodinje stalnica v naši družbi. V moji družini je to že tradicija, ki se še ni prekinila. Mlajša sestra (zanjo je voščilnica) se je odločila pustiti svojo službo, da je lahko z vsem srcem predana domu in družini. Hvala Bogu ima to možnost, da jim doma dovolj zraste in otroci niso lačni ter tako na plečih države :)


Sama zase dvomim, da bi zmogla tak korak, če bi imela otroke. Verjetno bi vozila slalom med službo in domom. Nisem iz pravega testa, da bi bila za polni delovni čas zaposlena kot mama in gospodinja :)Lep dan in jutrišnji praznik!


četrtek, 05. junij 2014

Zahvalnice ...


Maja je v službi največ dela, zato mi zmanjkuje časa in volje za ustvarjanje. Le-to se kaže bolj ali manj v čitljivem pisanju spričeval :)  Še kakšnih 60 jih čaka, da jih "okrasim".

Papirčkanja sem se lotila zaradi naročil. Za letni koncert pevskega zbora sta nastali spodnji glasbeni zahvalnici. Okroglih je bilo osem (verjetno za sponzorje), rdeče bela le ena, za zborovodkinjo.


Ozadje je narejeno s šablono, ki sem jo dobila v kompletu z nakupom prvega Cuttlebuga pred več leti, pa je vse do zdaj nisem niti enkrat uporabila. Idejo sem dobila pri Zvezdi in njeni čudoviti poročni voščilnici:
Ker sem že bila pri belo rdeči kombinaciji, je v takšnih barvah tudi spodnja, za abrahamovko. Nastala je v želji, naj bo na njej svetopisemski citat.


(za izziv na Craftalnici: Slovenski napis)

Lep dan!