ponedeljek, 16. februar 2015

Rumene vrtnice


Pozdravček vsem po romantično-pustnem vikendu. Čeprav sva se izneverila tako "komercialni romantiki" kot šemam :). Prvi praznik, Valentinovo, je šel mimo zavestno in v medsebojnem dogovoru z dragim, da se ne obdarujeva ... Vendar je bila izrečena oz. izražena kakšna ljubeča beseda ali kretnja več kot sicer.  Pa tudi pustna sobota in nedelja sta bila čisto običajna, čeprav sva se potepala v bližini Cerknice. Odpoved ni bila težka - malce treninga pred postnim časom :)Nisem pa se mogla upreti tej Janjini voščilnici v objavi "Ko se ne morem upreti".  Očarale so me njene krasne, belo embosirane potonike, razvrščene v levo polovico voščilnice in le narahlo obarvane. Tudi sama sem sprva vrtnice pobarvala podobno kot ona, le da mi končni učinek ni bil preveč všeč - premalo so prišle do izraza. Zato sem jih pobarvala z rumenimi in rjavimi akvarelnimi barvicami.


Prijeten in prijazen dan!

*****
Izziv: Najlepši par - galerija izdelkov meseca februarja

*****
Šablone/štampiljke: Najlepši par - Divje vrtnice


sreda, 11. februar 2015

Zaljubljeni medo - Ko me inspirira #34

Vladki in Tini se pri njunem mesečnem izzivu pridružujem z zaljubljenim plišastim medvedkom (hvala Ivi - Zvezdi za posojeno šablono).


Za izbiro medvedka na voščilnici so zaslužni otroci enega razreda, ki bodo na sobotni pustni povorki predstavljali plišaste igračke. Na obeh naših OŠ so za rdečo nit pri oblikovanju kostumov izbrali igrače. Tako bodo pri povorki sodelovale igralne karte, Barbike in Keni, baletke (one, ki se od zadaj navijejo in se potem vrtijo ob spremljavi glasbe), "pliškoti" ...
Zaradi zime in snega je moj medo v belem, z rahlim pridihom nežno roza barve - za čisto in nežno ljubezen.


*****
Izziv: Ko me inspirira #34
         Najlepši par - galerija meseca februarja

*****
Šablone: SC - Birthday Party Bear, SC - Classic Arched Window, Najlepši par - Romantični okvirji
Embosirna srajčka: Sizzix - Bricked

Bodite nežni!

nedelja, 08. februar 2015

Jadranje


V prejšnji objavi sem se nasmejala Sonjinemu (zadnjemu) komentarju, kjer je zapisala, da potrpežljivo čaka na moje akvarele :). Hkrati so njene besede spodbuda. Ja, tudi to je ena od tistih mej, ki si jih želim prestopiti. Verjetno bom potrebovala kakšno pomoč v obliki tečaja, da se bom lotila te tehnike. Vsako nedeljo pa obvezno pogledam h Karin in občudujem njene akvarele. Zaenkrat sama še vedno ostajam le pri akvarelnem barvanju že odtisnjenih motivov.


Tega sem našla na Pinterestu.  Motiv sem sprintala na akvarelni papir in pobarvala z akvarelnimi svinčnik barvicami (je najceneje :) Napis je Vladkin  iz seta Misli in odtisnjen na ostanek, ki ga dobiš od Tininih novih šablon. Pikice okoli motiva so narejene s Gloss gelom (Viva decor).


Z voščilnico še nisem z mislimi pri poletju in morju :) Le moj L., ki bi se takoj preselil k morju in si nabavil kakšno staro barko/jadrnico, je imel rojstni dan in zato tudi voščilnica s morskim motivom.

*******
Izziv: Tinin mesečni album

*******
Šablone: Najlepši par - Romantični okvirji, Sizzix - Circles, Mama Elephant - Femme Frames.