četrtek, 18. junij 2015

Nekaj sladkega


En del dopusta sem že prečrtala :( Prekratek, da bi lahko videla in obiskala vse, kar je zanimivega na Tenerifu (ne gre mi ravno v uho takšno sklanjanje, ampak je slovnično pravilno :)). Preden sva šla, sem prečekirala bloge in potopise, ki so govorili o tem Kanarskem otoku. Če bo prava volja, bom še sama kaj objavila. Morda pride komu prav. Ali pa le za lasten spletni album. Nekaj fotografij je zbranih tukaj. Vsekakor je Tenerife otok, namenjen aktivnim počitnicam in se ležanje na plaži res ne splača.

Nisem prevelika ljubiteljica sladkega, ampak kakšen majhen košček peciva se prileže po kosilu. Še posebej, če je zraven skodelica dobrega in dišečega rjavega napitka. Kot nalašč za drobne grižljaje so mini kolački. Eden je pristal na voščilnici za sestro, sicer strastni slaščičarki za domače potrebe.
*****
Pripomočki:
- šablone: Cottage Cutz - Sweetheart Lovebirds, Memory Box - Tiny Bow in Woven Basket, Whif of Joy - Cutterly, Najlepši par - Dekorativni robovi.
- štampiljka - Vladkine štampiljke za rojstni dan

*****
Izziv:
- Najlepši par - galerija meseca junija

*****

Lep in sladek dan!


ponedeljek, 08. junij 2015

Ko me inspirira - Bokeh tehnika


Uh, mi je le uspelo še pred dopustom končati voščilnico za Vladkin in Tinin izziv.


Zaradi rajzefibra, ki je skrčil miselne procese ter nekam skril besede, naj bo tokrat le slikovna objava :)Topel in sončen pozdrav!