četrtek, 20. avgust 2015

Čestitkarski miks

Poletna suša se je prikradla tudi v moj ustvarjalni kotiček, bolj natančno v tisti del, kjer nastajajo objave za blog. Tu in tam sem še ustvarjala, izdelke fotografirala, preden so šli od doma, potem pa ni bilo prave volje, da bi naredila še objavo. Današnji dopustniški dan, ko je zunaj že kar jesensko vreme, je kot nalašč, da to popravim. Ker so besede še vedno zabubljene nekje v moji notranjosti in jih pustim na miru, da dozorijo za kakšne prihodnje čestitke, bo tokratna objava bolj slikovna.

Vse začne pri rojstvu in tale čestitka je za dobrodošlico dečku.Otroci rastejo, iz leta v leto se spreminjajo njihova zanimanja, pogled na svet se širi. Najdejo si krožke, hobije, kjer se razvijajo njihovi darovi, v njih položeni ob rojstvu.
Eni se najdejo v športu.Drugi imajo glasbo v krvi.


(Škatlico prijavljam k Tini v avgustovsko galerijo)

Nekatere zanimajo televizijski junaki (Vladka, upam, da ne zameriš, ker sem to čestitko fejst, fejst kopirala pri tebi :))Čas pa teče ...


... in velikokrat te obišče sreča.Pridejo prve zaljubljenosti in nekatere prerastejo tudi v ljubezen, ki počiva v zavetju predanosti, spoštovanja in obljublja, da ne bo nikoli minila.Hvala, ker ste zdržali do konca objave :)