četrtek, 31. december 2015

četrtek, 24. december 2015

Prihaja kot otrok ...
Štampiljka: MadonninaŠablona Najlepši par: Srečen božič (Izziv Najlepšega para - december)


torek, 22. december 2015

Jaslice


Upam in želim, da vam je ta teden, ki ga je polovica že prazničnega, miren, brez naglice. Da so darila že kupljena, zavita in v omari čakajo, da se na božični dan znajdejo pod smrečico (pri nas zraven jaslic).

Moj teden na blogu bo zaznamovan z jaslicami. Rojstvo Boga - zame najlepši svetopisemski dogodek, ki se me s svojo vsebino vsako leto dotakne na nov in svež način. Pusti pečat in daje okus ter smisel mojemu življenju. Ko zaživi v srcu, ko zažari s svojo svetlobo, odpira oči za dobro, lepo, plemenito, usmiljeno.


Šablona Najlepši par - Srečen božič (izziv Najlepši par - december)
Miren teden!

sreda, 16. december 2015

Malo mešano


Tokrat so prišle na vrsto voščilnice z različnimi motivi. Preveč objav bi bilo, če bi predstavila vsako posebej. Tako ali tako mi primanjkuje časa in bom morala biti kar pridna z ustvarjanjem, da bodo voščilnice poslane do vseh, ki so na seznamu.

V službi sem si vzela malo časa za kavico in to objavo. Ker je tudi tukaj gužva, naj "spregovorijo" kar fotografije voščilnic.

Najlepši par: Božično zelenjeNajleši par: Božično zelenje

Dober in miren dan!


nedelja, 13. december 2015

Zimsko-praznični aranžma


Sicer je res, da smo koledarsko še v jeseni, vendar bi decembra že pričakovali debelo snežno odejo in zimske temperature. Ker narava zamuja, si lahko vsaj z dekoracijo ustvarimo zimsko in praznično vzdušje. Vladkin in Tinin decembrski izziv  je bil še dodatna spodbuda.Po nekaj letih je venček na vhodnih vratih dobil preobrazbo. Za Tinine šablone snežink sem uporabila filc in mos gumi. Steklene kapljice in mašna so iz stare zaloge, obod pa je oblečen v vrtnarsko kopreno.


Namizni aranžma pa je kombinacija mahu, drobnih storžev, bunkic, svečk, bleščečih laskov ter verižice iz plastičnih perlic. Podstavek v obliki zvezde pa je iz mestne cvetličarne.
****
Izziv:
- Ko me inspirira - Zimsko-praznični aranžma
- Najlepši par - decembrska galerija
- Craftalnical - venček

Prijetno in mirno nedeljo!
sreda, 09. december 2015

Snežinke


Pravijo, da so snežinke poljubi iz nebes. V letošnji zimi smo jih bili malo že deležni in upam, da jih bo še veliko - za debelo snežno odejo. Za veselje in radost ter za lepoto in občudovanje.
Tokrat so pristale na mojih voščilnicah.

Najprej roza embosirane za ozadje bunkice (Spellbinders in JustRite). Trak z napisom srečno je Tinin.Pa malo eko variante z dodatkom bele in rdeče s srčno snežinko - spodnja plast je iz belega filca.


Ta snežinka je pristala še na ostalih dveh voščilnicah."Zvezdice bele, bele snežinke,
padajo, padajo tiho z neba.

Beli metuljčki, bele snežinke,
iščejo, iščejo
pot do sveta."
(Bele snežinke, Anica Černejeva)
***
Izziv:
- Najlepši par - decembrska galerija
- Metuljčica ustvarja - veselodecembrski izziv

***

Miren dan!