četrtek, 21. januar 2016

Potonika


Če so prav negovane in vzdrževane, se ohranijo več rodov. V maju cvetoči grmi potonik so videti še skoraj pri vsaki hiši. Na nizkih grmičkih se bohotijo številni cvetovi. Sprva so rahlo sramežljive z enim ali dvema cvetovoma, z leti pa se število njihovih cvetov povečuje.


Na voščilnici je pristal le en cvet (Altenew - Peony Scrolls), pobarvan z akvarelnimi barvicami. Ozadje malce pošpricano in nekaj bleščečih sekvinčkov za popestritev.Bodite lepo!

ponedeljek, 11. januar 2016

Modra vrtnica


Če je bila prejšnja voščilnica zgolj po naključju podobna skici za tokratni izziv Ko me inspirira, sem se pri tej kar lepo držala predlagane Tinine postavitve.

Vrtnica je izrezana iz belega akvarelnega papirja in pobarvana z akvarelnimi svinčnik barvicami. Ozadje je malce popackano s smooshing tehniko, ki jo zelo rada uporabljam, kadar se želim izogniti popolni belini. Tista ustvarjalka, ki se je tega prva spomnila, si zasluži medaljo :) Malce zabrisan napis pa je Vladkina štampiljka iz seta Rojstni dan.


***
Izzivi:
- Najlepši par - galerija meseca januarja (šablona Pravokotniki s šivi)
- Ko me inspirira #44

***
Pripomočki:
- Najlepši par: Pravokotniki s šivi
- Scrapping Cottage: Rose
- Whiff of Joy: Essential Background
***

Prijeten dan!

ponedeljek, 04. januar 2016

Mehko v novo leto


Drage moje, lepo pozdravljene v prvi moji letošnji objavi.
Upam, da sem obiskala vse vaše bloge, se zahvalila za vaše želje, jih rikvercala, kaj dodala ...

Če je že narava poskrbela za belo in nežno odejo, naj bo mehko tudi v tej objavi.
Izrez plišastega medvedka na voščilnici za nečaka, ki je sicer najstarejši v družini s petimi malčki, pa vendar še vsako jutro pristane v mehkobi mamine in očetove postelje. Na zunaj že pravi korenjak, je v svojem srcu še vedno takšen topel in mehak medvedek.***
Izziv: Craft-alnica - Karkoli
         Najlepši par - januarska galerija (uporabljena je šablona Pravokotniki s šivi)
         Ko me inspirira št. 44

***

Juuuupi za sneg!