torek, 31. januar 2017

Turkizno cvetje


Ene ste že zelo pridne s polnjenjem škatle z voščilnicami za božično-novoletne praznike, mene pa je zamikalo, da si naredim vsaj malo zaloge za rojstne dneve. Tokrat je na vrsti voščilnica, kjer sem uporabila Tinine šablone in štampiljke Okrasimo s cvetjem ter Vladkin napis iz seta Rojstni dan.


Ker smo še krepko v zimskih temperaturah (še dan ali dva) in barvah zime, se to pozna tudi na na voščilnici.


***
Izziv:
- Najlepši par: galerija meseca januarja

***

torek, 24. januar 2017

Embosiran cvet


Če je bila prejšnja voščilnica bolj netipična ob rojstvu otroka, je ta, za prijateljičin rojstni dan, čisto primerna.Že dolgo pozabljeno štampiljko cveta sem toplotno embosirala z belim prahom, ga pobarvala z akvareli in sredino s Copici. S cveta se je barva "razlila" tudi na ozadje. Za konec le še Tinina šablona Čestitke 1 in delček štampiljke Podarjeno z veseljem.


***
Izziv:
- Najlepši par: galerija meseca januarja

***

Prijazen pozdrav!

četrtek, 19. januar 2017

Nekaj novega


Bolj ali manj redno rada sodelujem v Tininem in Vladkinem izzivu "Ko me inspirira", za letošnje leto pa se bom potrudila tudi s sodelovanjem v izzivih Craft-alnice. Upam, da bom na koncu leta zadovoljna s svojim "izkupičkom" :)

Dekleta, katerim se je kot stalna članica pridružila Martina, mesečna pa Majda, so štartale v leto 2017 z izzivom Nov začetek.

Verjetno mi bo najprej prišla prav kakšna voščilnica ob rojstvu. Upam, da ne bo ostalo le pri eni, ampak jih bom letos lahko naredila kar nekaj :)

Izbrala sem motiv, malce neobičajen ali vsaj ne pogost za takšen vesel dogodek. Košarico sem napolnila s Tininimi rožicami (Rayher), dodala ptička in napis iz Vladkinega seta štampiljk "Rojstvo". Idejo za marjetke sem dobila pri Vladki.***
Izziv:
- CRAFT-alnica - Nov začetek
- Najlepši par - galerija meseca januarja

***
Pripomočki:
- Najlepši par/Rayher: Drevo, kvadrati s šivi
- Vladka: štampiljke Rojstvo
- Memory Box: Basket

***

Prijazen pozdrav!

torek, 17. januar 2017

Ženski rojstnodnevni voščilnici


Obe za okrogli obletnici, vendar številk nisem dodala.

Prva za 50-letnico, ljubiteljico plesa. Motiv sem našla na spletu, ga sprintala in pobarvala s Copici. Napis je Vladkin iz seta Rojstni dan. Odtisnila sem ga s črno blazinico in embosirala s prozornim prahom za malo dimenzije in svetleč videz.
In druga za  70-letnico, ki obožuje cvetje (v lončkih, na vrtu, travniku ...). Preprosta voščilnica z vrtnicama (Altenew - cvetova in Scrapping Cottage - listki) in Tininim napisom.
Prijazen dan!

ponedeljek, 09. januar 2017

Ko me inspirira #54 - HVALEŽNOST


Ponavadi ob začetku leta delamo zaobljube, Vladka in Tina pa nas vabita, da se ozremo v preteklo leto ter obudimo hvaležnost za vse dobro in lepo. Pa tudi za tisto, kar je bilo na prvi pogled težko, vendar nas je kaj naučilo, omehčalo ...
Vladka in Tina želita, da tudi ubesedimo in napišemo, komu in za kaj smo hvaležni. Malo naštevanja ne škodi :)
Torej, hvaležna sem za L., za najino ljubezen.
Za super službo in prijetne sodelavce. Za topel dom in varno zavetje. Za ustvarjalno sobo in mir za ustvarjanje. Za vse vas, ki komentirate moje izdelke.
Za razumevajoče starše. Za vse nečake in veselje, ko pridejo na obisk/počitnice. Za prijazno zdravnico. Za zdravje, vse talente in sposobnosti. Za vsak prijazen nasmeh in toplo besedo. Za vse sončne in deževne dneve. Za preizkušnje, ki me utrjujejo. Za ... Dovolj bo :)

Za vse: hvala iz srca !
***
Izziv: Ko me inspirira #54 - HVALEŽNOST

***