Mapice za nestije

Ne spomnim se, od kje mi (spodaj opisana) ideja za shranjevanje nestijev.Mogoče sem jo našla pri kakšni naši ali tuji blogerki. Ali na Otoku zakladov?!
Ideja se je spremenila v izdelek šele potem, ko sem dobila magnetne trakove (hvala Milica! Ste že videle njen krasen nakit? Vredno ogleda!).

Na 2 mm debel karton sem nalepila kos magnetnega traku, širokega kot je širok največji nesti. Trak je sicer na eni strani samolepilen, vendar sem ga na karton dodatno pričvrstila z obojestranskim Aerovim lepilnim trakom.

Obojestranski lepilni trak sem nalepila ob robovih kartona in nanj položila vzorčast papir. Namestila sem nestije in vse skupaj dala v majhno A5 mapico. Mape pa imam zložene v fasciklih.

Komentarji

Oseba Alenka sporoča …
Super ideja in lepa izvedba.Se splača zapomniti:):)
Oseba Barbara sporoča …
Res super ideja, samo še tale magnetni trak bo treba nekje dobit...
Oseba Čarobna hišica sporoča …
Tud mene tale projekt še čaka ... vsem, ki vas mučijo magnetni trakovi pa naj prišepnem, da jih komot dobite in še čist zastonj v gumi za tesnenje vrat odpisanega hladilnika ali skrinje, ki čaka, da jo s kosovnim odpadom odpeljejo iz vaše rumpl kambre ... trakovi so mal bl debeli kot teli pri Heleni ampak prav tako uporabni ...

Všeč mi je ideja z barvnim papirjem ...
Oseba Helena sporoča …
O,čarobna hišica, hvala za nasvet. Fajn je vedeti, kje se dobijo ti trakovi :)