Štiri z istim motivom (Inkadinkado Nativity)

Pri čestitkah rada uporabim en motiv in ga na različne načine vključim v čestitko.
Tokrat sem se poigrala s štampiljko Nativity (Inkadinkado).

Pri vseh je uporabljen svetleči šeleshamer iz Arta (pakirano po 5 komadov A4 format).

Prva čestitka:


Odtis je narejen z blazinico Versafine Vintage Sepia. Avreole (sij) in zvezda so poudarjeni z zlatim pisalom. Okvir odtisa sem pohroščkala in izrezala z nestijem Labels One. Zlat trakec je iz neznane trovine, vijugica pa štampiljka Snowflake Backgrounds (Hero Arts).

Druga čestitka:

Odtis je nastal s črno StazOn blazinico, izrez odtisa z nestijem Labels Four, prav tako okvir odtisa. Rdeče ozadje čestitke je pohročkano, rdeči kristalčki pa so Kaiserjevi.

Tretja čestitka:



Za odtis sem uporabila blazinico Archival Inks Library Green, okvir je Spellbinderjev (Foliage Frame), perlice iz Muellerja.

Četrta čestitka (meni najlepša):

Odtis je narejen s StazOnovo Midnight Blue blazinico in izrezan z ovalnim nestijem. Za tag sem uporabila Fancy Tags (Spellbinders), ga senčila z modro voščenko in okrasila z dvema polovičnima perlama iz Hoferja. Napis je narejen na računalnik. Odtis in tag je nalepljen na pohroščkan srebrn papir.

Komentarji

Oseba MarikaGabez sporoča …
Čudovito!
Tudi meni je zadnja nekako najljubša, ali pa prva, ali pa.......Ahhh...vse so lepe.
Oseba moi sporoča …
Super, vse z isto štampiljko, pa vendar vse drugačne.
Oseba Sonja sporoča …
Lep prikaz kako z eno štampiljko lahko narediš različne voščilnice. Vsaka po svoje so lepe.
Oseba Tina sporoča …
Skoraj ne morem verjeti, kako različne efekte si dosegla z enim motivom. Sploh mi je všeč, kako si uporabljala barvne blazinice! Izjemne so, vse po vrsti!
Oseba Marija - Marička sporoča …
Zelo lepe; enake, pa vendar tako različne! Res imaš ideje... Bi se pa sama tudi odločila za četrto ... čeprav so vse zelo lepe!
Oseba Šolanje na domu-Waldorf sporoča …
Super! Lepo je videti kako en in isti motiv lahko zgleda tako drugačno.
Oseba Anja sporoča …
Meni pa je najbolj všeč prva. Tako umirjeno elegantna je. Mi daje občutek, da nosi v sebi skrivnost in pravi pomen praznikov. Kar danes tako radi pozabljamo s pomočjo vse navlake, ki jo trgovci razpostavljajo že skoraj od poletja.