Delovni kotiček

nastane, ko se miza v jedilnici napolni s pripomočki za ustvarjanje. V najinem micenem stanovanju pač ni prostora za posebni delovni kotiček. Nastaja pa.

In sicer v tej hiši:

Natanko pred enim letom je bilo stanje takšno:


Da bo delovni kotiček res moj, zbiram ideje na Paulinem blogu. Nekaj možnosti:











Komentarji

Oseba Čarobna hišica sporoča …
Ojej ... zavidam fenomenalen razgled ... zelenim od zavisti zaradi lastnega bodočega ustvarjalnega kotička in glasujem za drugo slikco ponujenih kotičkov ...

Zdej grem pa v kot jokat ... ;o)
Oseba Barbi sporoča …
Hotela sem napisat: O, vau, zavidam razgled. Pa zdaj zgleda, kot da kopiram besede Čarobne hišice. :) Ampak ga res zavidam. Hkrati pa privoščim nov kotiček.

In definitivno glasujem za omaro, ki se jo zapre in ni nikjer videti kupa škatlic, vreč, trakov in ostalih pripomočkov. Mmmm ... tudi jaz bi imela tako. Številka 2 torej. :)

Pa srečno pri gradnji še naprej!
Oseba Vladuška sporoča …
Jaz vama želim, da se kmalu preselita v ta 'mali' raj za vaju. Ustvarjalnega kotička ti sicer ne zavidam, ker imam to srečo, da imam svojega :-), vsekakor pa sem zelo vesela zate in ti želim, da bi si ga ustvarila po tvojih željah, da bodo lahko v njem nastajale krasne zadeve, tako kot sedaj. In želim ti predvsem veliko veselja pri ustvarjanju samega prostora, ker to je nekaj najboljšega. In jaz sem vsak dan posebej hvaležna, da imam to srečo, da lahko ustvarjam v prostoru, ki je namenjen samo temu (no, edino želva ima še domovanje v njem, ampak z njo se že zmenim :-)). Tudi jaz sem navdušena nad drugo sliko, ker se tudi meni zelo dopadejo ta vrata kot omara. Moj kotiček je namenoma bolj pisan, ker sem želela, da izpade bolj otročje, kajti ustvarjanje je zame tudi iskanje otroškega v sebi in to lahko lažje 'izbrskam' z barvami okoli sebe :-) Tako nastajajo moji izdelki med modro, rumeno, rdečo in zeleno. Drugače pa zdaj ko še enkrat gledam slike zgoraj imam občutek, da bi tebi zelo ustrezala tudi postavitev, kot je na prvi sliki. Sicer pa res, katera varianta je tebi najbolj všeč?
Oseba Marna sporoča …
Ooo, kako lepo bosta imela! Vse mi je všeč ... hiška, razgled in to, da boš imela svoj kotiček. Zaslužiš si!
Glede kotička - meni je všeč tisti s številke 1 (te mini poličke mi izgledajo super), no zadaj pa še številka 2, ker verjamem, da imaš materiala več kot ga je samo na 1. slikici. :)
Oseba Helena sporoča …
Ja, razgled je pri nama fantastičen. Se že vidim ob ogromnem oknu v dnevni, ob kaminu, s kuhanim vinom in pogledom na zasneženo pokrajino :) :)
Med zgornjimi fotkami delovnih kotičkov je najbolj po moji meri drugi - ko samo zapreš vrata in je vse pospravljeno :)
Oseba Marija - Marička sporoča …
Super, da se dogaja! :) Ti prav privoščim, da boš imeli čisto svoj kotiček.
Jaz bi pa kar kombinirala 1. in 2. varianto; prostora v omari ni nikoli preveč (pa še skrije se ga lahko), na stenah pa tudi vedno prav pride kakšna polička ;)
Oseba moi sporoča …
O, lušna hiška! Želim vama, da se čimprej preselita v novi domek. Verjamem, da si boš ustvarila čudovito ustvarjalno okolje v svojem delovnem kotičku.
Oseba Unknown sporoča …
Lep dom vama nastaja, pa čudovit razgled. Za delovni kotiček pa bi jaz izbrala kombinacijo druge slike in četrte.
Oseba Renata sporoča …
Krasna hiša in želim ti, da čimprej postane pravi dom.

Ustvarjalni kotiček pa ... hmmm, se ne morem odločit. Pomembno, da je veeelika delovna površina, solidno hitro pospravljeno - št. 2?
Oseba Jana sporoča …
A eno leto je že naokrog? In vajina hiška že dobiva podobo doma. Sem zelo vesela zate.

Želim te točno tako ustvarjhalno sobo, kot si jo želiš in takšno, ki ti bo vedno dajala inspiracijo in te popeljala v nek drzg svet.

btw - tudi meni je ta z vgradno omaro, kamor se vse pospravi/skrije d best. :)
Oseba Danii sporoča …
Želim vama, da se kmalu vselita in da boš uživala v svojem ustvarjalnem kotičku.
Tudi meni je najbolj všeč druga slikica, se tko fajn zapre, da se nč ne vidi kaj je skrito tam notri :-)))