Še zadnja

iz zimskega paketeka WOJ.





Tokrat sem kradla :( Idejo za čestitko. Ko sem jo videla pri Becci, mi je bila tako zelo všeč, da sem enako (no, skoraj) naredila sama. Ni prav, saj vem.

Komentarji

Oseba Rastlinica sporoča …
waw ta je pa čisto elegantna, super res!
Oseba Čarobna hišica sporoča …
Hahahah ... original tele sem pa tudi jaz danes uasledila nekje med brskanjem po spletu ... in potem nisem bila več prepričana, da sem se res srečala z njo na tujih blogih ... hahahah ... šele ko sem prebrala tvoj zapis sem vedela, da sem zaenkrat še pri pravi ... no ja ... lahko bi o tem pa rajš ne bom ... heheheh ... drugače pa lepa kot vedno ...
Oseba Tiara sporoča …
Lepa štampiljka, ki si jo simpatično skombinirala, tako kot vedno.
Oseba Neža sporoča …
Ne bodi tako stroga do sebe. Voščilnici sta si podobni, pa dobro veš, da sta daleč od tega, da bi bili enaki. Saj vse brskamo po spletu za idejami.

V glavnem, zelo lepa je :)
Oseba Tina sporoča …
Prekrasna je. In bloge imamo za to, da smo druga drugi navdih-seveda je prav!
Oseba Alenka sporoča …
Saj net je zato, da kaj pogledamo in poskušamo narediti podobno, ali ne. Mislim, da ti je uspelo celo bolje.Tile izhročkani delci so prav luštni.
Oseba Helena sporoča …
Hehehe, ste me malo potolažile :) Saj vem, da vse brskamo po blogih in iščemo ideje ter kaj kopiramo.
Oseba Vladuška sporoča …
Lepo si jo naredila in taka lušna je tale deklica. Kar pa se tiče navdihov, tudi jaz, ko vidim kako zadevo, ki mi je zelo všeč, jo enostavno moram probat naredit tudi sama.
Oseba Šolanje na domu-Waldorf sporoča …
Hehe, me spominja na hozentregerje. :):) Super si skombinirala čestitko, četudi je ideja izposojena, si jo naredila svojo.
Oseba MarikaGabez sporoča …
Originala prej nisem videla in sem šla prav pogledat. Je meni tale nakako bolj všeč, pa ne zato, ker je iz domačih logov. In mar ni blogerska scena namenjena tudi temu, da iščemo navdihe....ti pri tej, jaz pri njej, ona pri meni.....? Včasih je že delno kopirnaje uspeh. Itak pa daš v vsako stvar sebe.