Igračkanje z okvirji

Manuela je na svojem blogu objavila nazoren turorial, kako svojim fotografijam dodamo vnaprej pripravljene okvirje. Tu in tam so mi taki okvirji prava popestritev fotografije.
Danes sem se malo igračkala in preizkušala na fotografijah čestitk, ki so nastale po naročilu za prijateljico. Okvir ni Manuelin, ampak Margin. Hvala obema!




Komentarji

Oseba Čarobna hišica sporoča …
Luštne tri različne serije čestitk ... Tole z okvirji je sila zanimivo ... ampak kaj pomaga, ker sem pa jaz ena taka mal čudesnica,k ise mi včasih še slikat ne da ... al pa skor živčnega fašem, ko morem zadevo samo na blog spravt ... zdaj sem se komaj lotila delati s picasso, ki mi omogoča več dela opraviti hkrati ... aleluja ... vsaj nekaj ... ;o) ... ampak enkrat se bom zagotovo lotila tudi takšnega načina obdelave svojih fotk ... ampak to bo takrat ko bom velika ... hahaha
Oseba Tiara sporoča …
Vse čestitke so praznično božanske. Me je kar zamikalo, da bi nam sneg malo pobelil okolico.
Oseba Alenka sporoča …
Kako lepe čestitke, meni so tokrat najlepše zadnje, hiška v snegu. Kako čarobno! Tole z okvirčki je pa tudi lepo, samo za mojo kratko pamet prekomplicirano:):):)
Oseba Renata sporoča …
Se kar pod Alenkin komentar podpišem. Jst tega ne obvladam. Tam do picasse še pridem, pol me pa že zmanjka. Mogoče kdaj napredujem še naprej, kdo ve :-)

So pa voščilnice krasne in okvirčki fotk res čarobni!
Oseba Manuela sporoča …
Me veseli, da si uporabila okvirčke, pa čeprav ne moje. :) Sledenje tutorialu, ki sem ga naredila je za nekatere malce zoprno in zakomplicirano le prvič, potem pa gre brez težav. Verjemite. :) Samo čas si je treba vzeti in naštudirati kaj in kako. ;)

Čestitke pa so prav vse prečudovite. Res lepe od prve do zadnje. Joj ene ste tako pridne, jaz nimam pa še niti ene praznične čestitke narejene. :( Spet bo vse zadnji trenutek. Oh ja.

Lepo se imej,
M
Oseba Marga sporoča …
Hi Helena, Your cards are beautiful!! I also like how you used the frame :) Thank you for your sweet comment on my blog :)
xx Hugs, Marga
Oseba Helena sporoča …
Uh, mi je všeč, ker sta pokomentirali tudi Manuela in Marga (seveda sem vesela tudi ostalih komentarjev).
Meni je sprva delal problem "pogled" na fotko in okvir v Fotošopu, ker sem imela napačno postavitev. Potem sem vključila mojega dragega, ki je preštudiral Manuelina navodila. Ko je on obvladal, je pokazal meni in je res simpl ko keks :) In zelo natančna navodila so.
Manuela, moj poklon, ker si se lotila izdelave okvirja. Naj bo to spodbuda za še kdaj :)
Oseba Vladuška sporoča …
Hej. Krasno se skladajo ti okvirji s čestitkami. Še bolj poudarijo zimsko vzdušje, ki veje iz čestitk, teh prekrasnih treh kompletov. Jaz sem sploh navdušenka raznih okvirjev in manjše obdelave fotografij, ker menim, da končni izdelek dobi svojo piko i. Sicer to res včasih vzame nekoliko več časa že pri slikanju, ampak se mi zdi da se splača. Lepo je pogledati lep izdelek na lepi fotografiji :-)
Oseba Andreja sporoča …
Krasna so tale okvirčkanja, vse tri zbirke so zelo zelo lepe, še posebej zadnja, kajti tudi zunaj je danes zelo lepo, sneg juhej!