Sarah Kay slike


Prvo, v rdečem, sem že pokazala.

Ker mi je bila slikica všeč, sem naredila še dve. Žal sem si kupila samo tri okvirje, sicer bi jih nastalo še več. No, saj vem, kje jih dobim in bom kmalu šla v nabavo.

Vse okvirje sem "oblekla" v papir. Modrega sem poštempljala z vijugicami in naredila pikice z belim Sakurinim pisalom . Rjav okvir je v zgornjem desnem kotu embosiran z zlatim prahom. Na vse tri okvirje sem dodala lesene zvezdice.

Kipec fanta z zlatim srcem je eden mojih najljubših. Te Willow Tree figure so mi zelo, zelo všeč in jih imam kar majhno zbirko. Prijatelji že vedo in ponavadi dobim kakšno figuro za rojstni dan :) Ali kar tako. Včasih, za dušo, pa si kakšno kupim kar sama.

Komentarji

Oseba Sonja sporoča …
Ooo, kok lepe slikice, super si jih okvirila. Mi je pa tista modra nekako najlepša. SK motivi so mi enostavno preveč bogati.
Kipec je pa prav simpatičen. Sem si šla ogledat tudi druge motive na stran z linka:)
Oseba MarikaGabez sporoča …
Čudovite so!
Težko bi si izbraa favoritko, mogoče rdeča.....zgolj samo mogoče, ker so vse tri prekrasne.
Oseba Unknown sporoča …
Meni pa so vse tri zelo ljubke.
Oseba Alenka sporoča …
Super slikice!Meni so všeč vse tri.
Oseba MA-MI sporoča …
Čudovite so ... tudi jaz obožujem Willow Tree figurice, prav te dni jih bom spet razstavila, saj imam jaslice.
Oseba Vladuška sporoča …
Sem že prvič opazila rdečo lepotičko, nisem pa vedela, da si sama oblekla vse okvirje. Super si naredila. Res zelo lepo, vsaka po svoje. Kje pa kupuješ te kipce? Po internetu, ali v kateri trgovini? Zelo lepi so, sem malo pogledala kipce angelov, ker so meni zelo ljubi.
Oseba BojaMoja sporoča …
Ampak veš ... takole kot slikice pa izgledajo še lepše, kot pa čestitke :)
Oseba Helena sporoča …
Hvala vsem za krasne komentarje.
Meni so slikice tudi všeč :)
Vladuška, kipce sicer ponavadi kupim v lokalni trgovini z darili. Imajo pa jih še v Europarku (spodaj v cvetličarni), v Slomškovi knjigarni, v celjskem City parku (v trgovini z nekimi naravnimi izdelki) ter v spletni trgovini Tretje oko. Da naredim malo reklame :)