Zadnja letošnja



Najprej sem dala na mizo papirčke in dodatke, potem šla v mapico iskat nepobarvane odtise. V oko mi je padla praznično razposajena Tilda. Kot nalašč za Silvestrovo. Ampak barve niso nič silvestrske :) Ker se mi ni ljubilo iskati drugih papirjev, sem še Tildo pobarvala v teh, nič kaj prazničnih, barvah.

Recimo, da Tilda ne gre na silvestrovanje v kakšen hotel, gostilno ali kam drugam, kjer bi potrebovala svečana oblačila. Je tipična zapečkarica (sva si podobni :)) in je najraje doma :)

Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Prav fajne barve, si nam prinesla malo sonca na silvestrovo :-) Spet si jo tako lepo sestavila, z občutkom. Všeč mi je, ker tvoje postavitve niso klasične in dopade se mi ta prepogiban papir v spodnjem delu, na katerem je rožica. Uživajta danes in lepo vstopita v Novo leto.
Oseba Sonja sporoča …
Čudovita Tilda v soju lučk pleše novemu leto naproti. Se mi zdi, da veselje in dobra volja kar "špricata" iz fotografije :)
Lepa je.
Srečno..
Oseba Alenka sporoča …
Čist lepo praznična je!Lepo si jo skombinirala na lepo čestitko!
Vse dobro in veliko sreče v novem letu!
Oseba Maja sporoča …
Veš, zapečkarstvo je prav fajn zadeva, sploh če ti družbo delajo tisti, ki jih imaš najrajši. Tudi mi smo zapečkarji, z dekco in nogavičkami in kakšnim dobrim čajem v roki!
Tale tildka najbrž lih ne gre ven, zato pa z odprtimi rokami vabi k sebi!
Srečno!
Oseba Tiara sporoča …
Meni je pa tale Tilda prava faca in je verjetno vedno pripravljena na zabavo in smeh, pa čeprav doma v krogu družine. To je pa tako in tako najlepše. Tudi mi bomo doma in bo zelo lepo, saj bomo skupaj.
Oseba Andreja sporoča …
Prav lepa je ratala tale Tilda, meni je zelo všeč.