Zimska idila



Odtis je iz kompleta Služite Gospodu (Worship The Lord - Our Daily Bread Design). Prijazna Otočanka Zvezda mi jih je ta teden nekaj poslala in dovolila, da objavim čestitko s tem odtisom, čeprav ga sama še ni :)

Belo ozadje čestitke sem poštempljala s Silent Night štampiljko in rahlo senčila z modro blazinico. Odtis je pobarvan z akvarelnimi barvicami, sneg poudarjen z Rayherjevim Snow Penom. Tu in tam je "prilezlo" iz tube malo preveč snega :). Odtis je izrezan z nestijem Labels Two. Tudi delčka na vsaki strani odtisa sta nastala z nestijem (Labels One). Oba dela sem poštempljala z vijugicami. Na levem so tri rahlo senčene snežinke, na desnem pa nekaj perlic.

Tudi ta fotka je obdelana z Marginim okvirjem. Zdaj obvladam že na pamet in nisem imela odprtega Manuelinega bloga za pomoč :)

Komentarji

Oseba Goga sporoča …
Lepa je tale cerkvica,tvoja zimska idila pa zeeelo pristna.Tudi meni je Zvezdica dala te prelepe odtise,res so nekaj poebnega,čestitko imam že narejeno in še čaka na objavo:)).
Oseba Tiara sporoča …
Ti nam pa res prijazno ponazarjaš sneg in upam, da bo kmalu tudi v živo. Tale postavitev in celotno skombinirana čestitka mi je pa zelo, zelo lepa.
Oseba Sonja sporoča …
Čudovita je, dobro je Zvezdica izbrala tale motiv. In ti si ga čisto po tvoje spremenila v res lepo čestitko.
Oseba Alenka sporoča …
Tale čestitka je res čisto tvoja- dodelana , lepa, delana z ljubeznijo. Ja, na to sem najprej pomislila, ko sem jo zagledala že prej na otočku.
Oseba MarikaGabez sporoča …
Čudovita zimska idila in motiv je resnično lep.
Oseba Vladuška sporoča …
Vedno znova občudujem tvojo perfektnost, ki jo izražaš na čestitkah. Nikoli nič nametanega, vse po tehtnem premisleku in dodelano do kraja. Z velikim veseljem človek pogleda tvoj končni izdelek. Zelo lepo si prepletla motiv in ozadje in všeč mi je ideja s tistima stranskima delčkoma. I'm dreaming of a white Christmas... (sem se ravno prijavila za Alenkin bonbonček, pa se mi malo pozna :-))
Oseba Šolanje na domu-Waldorf sporoča …
Res je idilično. :) Krasna čestitka.