Tilda s sladkim in deček z zlatim srcem



Dobila sem naročilo za nekaj "zaljubljenih" voščilnic. Mednje spada "pisalna miza" iz prejšnje objave in današnja Tilda z lectovim srcem.

Čestitko sem naredila po skici Friday Sketchers. Le napisa nisem dodala. Včasih mi je kar težko v dveh, treh besedah napisati nekaj zanimivega s pravo vsebino.

Sicer ni na čestitki nič kaj posebnega, kar bi bilo vredno opisati. Saj se vidi, kaj sem uporabila in kako :) Fantič v ozadju je figurica Willow Tree. Tisti, ki jih poznate, ste tako vedeli, a ne? :)

Pa lep sobotni dan vsem, ki ste se me "obiskali"!

Komentarji

Oseba Alenka sporoča …
Luštna čestitka, spet pohvala za barvanje.In ja,zdaj tudi jaz poznam te figurice(Hvala bogu, da me malo izobraziš:):)) in so mi prav všeč.
Oseba Suzy sporoča …
Všeč mi je :) Pa prejšnja s pisalno mizo tudi :)
Oseba Ivi sporoča …
Ob prvem kapučinu se razvajam še ob tvoji novi VALENTINČKOVI voščilnici in vsakič ko kje vidim Tildo se zahvalim višjim silam, da jih dekleta še rade barvate :)
Kipec v ozadju je KRASEN in enako vsi kipci iz te serije. Helena lep sobotni dan tudi tebi :)
Oseba Tiara sporoča …
Srčkasto lepa in zelo zaljubljena čestitka. Barve so mi pa tudi zelo pisane na kožo.
Oseba moi sporoča …
Luškana čestitka. Verze oz. misel pa naj kar sami zapišejo ;)
Oseba Vladuška sporoča …
Helena, dobro da si omenila prejšnjo objavo in ker mi pisalna miza ni povedala nič, sem takoj vedela, da sem nekaj izpustila :-) še dobro, da sem šla brat, ker sem prišla tudi do tvojih resnic. Kot vsa dekleta, je bilo tudi tebe zelo zanimivo brati in morda v tolažbo ali pa kar tako, tudi midva ne bova imela otrok iz takih in drugačnih razlogov in verjamem v to, da je vsakemu namenjeno svoje. Kulturno gledano je pač normalno, da imajo vsi otroke, ampak jaz sem že zdavnaj ugotovila, da ne želim biti del kulturnega povprečja in včasih me življenje samo nese tja. Tako je, sprejela sem to in ni mi hudo. Sedaj imam drugače zastavljeno življenje in v njem so stvari, ki jih morda ob otroku ne bi bilo nikoli. Vsekakor se zavedam, da bodo v življenju trenutki, ko mi bo hudo, ampak tako je. Ljudem naokoli je to včasih težko razumljivo, ampak niti s tem se ne ukvarjam več, ker je bilo prenaporno. Rada pa sem teta in to mi je v veliko veselje in rada imama otroke in se občasno ukvarjam z njimi in prav zanimivo je, ker imajo otroci zelo radi mene. Čeprav se jim ne približam, to naredijo velikokrat sami.

No, zdaj pa še o današnji objavi. Lepa čestitka, lepih barv in zelo lepo dopolnjena s čipko.
Oseba Unknown sporoča …
Lepa čestitka, lepo skombinirana:)
Oseba Tina sporoča …
Zelo lepa zaljubljena, sploh zaradi tople rjave barve in preproste postavitve.
Oseba blackwoman sporoča …
Ena prou posebna čestitka.
Oseba Jeanette sporoča …
This is a gorgeous card and I love this little Tilda! I don't remember ever seeing her before but I am going to try and get her. She is too cute!
Thanks for joining us this week over at Friday Sketchers!
Hugs Jeanette :)