Neučakanost

Zdi se mi, da je danes govoriti o potrpežljivosti malo staromodno. Kot da je to vrlina iz preteklosti. Morda smo tudi zato tako nepotrpežljivi, neučakani. Na banki, na pošti ..., kjerkoli se naredi vrsta, lahko slišiš vzdihe neučakanosti. V čakalnici pri zdravniku se pritožujejo nad počasnostjo zdravnika ali sestre. Otrok v trgovini cepeta, ker mu mama ne kupi željene igrače. Vse bi moralo biti takoj.

Pa je tako sproščujoče, če lahko v čakalnici prebereš nekaj strani zanimive knjige. V vrsti na banki občuduješ razstavljene slike in šivalne stroje naših babic (to je bilo danes na banki :)).

Zakaj takšen uvod? Ker se tudi sama velikokrat znajdem med neučakanci. Recimo takrat, kadar dobim novo "igračo" za ustvarjanje :) Včeraj dobljeno štampiljko Village Christmas sem morala takoj uporabiti in preizkusiti. Da bi čakala do prihodnje zime?! Zame povsem nemogoče. :)


Počasi, počasi si večam zalogo štampiljk Thomasa Kinkada. Zanimivo je, da mi niso všeč pobarvani odtisi. Takrat so mi preveč kiči-miči. Takole, enobarvni odtis, s poudarjeno ulično in hišno razsvetljavo, pa mi je fantastičen.


Barvna shema je vzeta pri Paper Makeup Stamps, in zgleda takole:


Komentarji

Oseba Klavdija sporoča …
Še dobro, da si neučaka...krasna je! Tud meni so bolj ljubi nepobarvani odtisi, sploh odtisi rastlin, dreves...in štempiljke TK so tako precizne in dodelane, da barv sploh ne rabijo !
Oseba Tjaša sporoča …
lepo....za v okvir in na steno :D
Oseba Hali sporoča …
Zelo lep odtis, všeč mi je kako si poudarila razsvetljavo! Prekrasno!
Oseba Maja sporoča …
Se strinjam s tabo: pobarvan odtis bi bil preveč kičast, poudarjen samo z rumeno pa je pravljičen, prav romantično zimski. Tudi glede neučakanosti imaš prav: toliko lepih stvari ne vidimo prav zaradi tega. Namesto, da bi gledali okoli sebe, se pritožujemo in jezimo, pa prav nič hitreje ne pridemo do "cilja". Le bolj jezni in utrujeni!
Oseba Goga sporoča …
Se moram kar strinjat s teboj,taki odtisi so res lepi sami od sebe, brez dodajanja česarkoli.
Čestitka je čarobna,in hvala bogu za tvojo neučakanost,predolgo bi trajalo do naslednje zime ;)).
Kar se pa neučakanosti in hitenja v življenju tiče....,se popolnoma strinjam z vsemi vami.Večkrat bi si morali vzeti trenutek časa, vsaj takrat kadar nam tak trenutek pride sam nasproti,....na banki, v vrsti pri zdravniku,tudi na semaforju v avtu.....
Oseba Unknown sporoča …
Tudi jaz sem pri stvareh, ki se tičejo ustvarjanja zelo neučakana, takoj je treba sprobati:) Čestitka pa je izredno lepa, ji zelo paše povdarjen detajl svetlobe.
Oseba Vladka sporoča …
Čudovita je! Tako štampiljka kot čestitka! Za tako stvar se pa splača potrpeti ;)
Oseba Alenka sporoča …
Saj ta štempiljka mora bit nepobarvana, to lepoto kvarit z nekimi barvama(no meni bi tako ratalo)je skoraj greh. Tako dodelane, taki detajli, tako precizno.Hudo!!In ti imaš še eno lepotičko v zbirki-bravo zate!!!
Oseba Ideja sporoča …
Krasna štampiljka in super uporaba! Enkratna čestitka je nastala!
Oseba klementina sporoča …
tale cestitka je pa vec kot krasna!!! se mi zlo dopade ko je pobarvana samo ulicna razsvetljava pa ozadje.... super lepo