Tik-tak (še enkrat)

Otok zakladov je zakon za nas ustvarjalke. Vse (no, verjetno skoraj vse), kar potrebuješ, najdeš na njem. Včasih se ti kaj kar samo ponuja, drugič moraš malo kopati za zakladi. In če ne najdeš, povprašaš na bolšjaku. Tako je bilo tudi z odtisi ure. Aničinega sem že uporabila, prav pa je, da se lotim tudi Alenkinega. Da slučajno ne bi bila užaljena, ker mi je priskrbela odtis, pa sem ga potem ignorirala.


Priznam, Aničina ura mi je lepša. Ko sem včeraj končala čestitko z Alenkino uro, pa lahko zapišem, da mi je končni učinek pri tej bolj všeč :) Hvala obema!


Komentarji

Oseba Aleksandra sporoča …
čudovita čestitka je !!!!
Oseba Sonja sporoča …
Tudi tale čestitka je čudovita. Prav neverjetno je, kako znaš skombinirati papirje in dodatke, da vedno nastane nekaj posebnega, okusno sestavljenega.
Oseba Alenka sporoča …
Tudi meni je Ančina ura lepša:)Jo moram vprašat, kje je štempiljke kupila:):):)Ampak tudi s tole mojo si naredila lepo čestitko, manj bogato, ampak zelo zanimivo.
A veš kaj, bi bila užaljena, ha, ha, ha ,ha, ha, ha.........Če bi jaz imela tako izbiro, bi izbrala tako kot ti:):)
Oseba Vladuška sporoča …
Se pridružujem Sonji, res znaš kombinirat in to je zelo pomembno, da celotna podoba deluje skladno in lepo. Znova ena lepa čestitka in tudi tokrat mi je všeč, kako si postavila uro v okvir.
Oseba Mojca sporoča …
ooo, je lepa! in veš, kaj je najboljše? da se da z njo ustavit čas...
Oseba Janja sporoča …
Obe sta mi čudoviti, nekaj posebnega in unikatni, in mislim, da bi res imela problem se odločiti samo za eno!
Oseba BojaMoja sporoča …
ja, obe sta čudoviti, enkratni in vsaka zase nosi svojo zgodbo :)
Oseba Ustvarjarije sporoča …
Čudovita čestitka!