Vrtnice

Selitev se bliža in zato je tudi manj časa in volje za ustvarjanje s papirjem. Brskanje po spletnih ustvarjalnih trgovinah je zamenjalo otipavanje, izbiranje in kupovanje v trgovini Magma home, Vonju narave, Gionu, trgovini Stone ...

Le še občasno privlečem na mizo ustvarjalni material in se lotim kakšne čestitke. Recimo ob nedeljah, ko so trgovine zaprte :)


Osrednji motiv vrtnic je narejen s šablono in strukturno pasto (Micika, hvala!) ter pobarvan s pastelnimi kredami in embosiran z rjavim prahom. Vse sem dodatno utrdila z lakom za lase. Izrezan odtis je s 3D blazinicami nalepljen na senčen in z vijugicami okrašen oval. Okras nad motivom je del Spellbinderjevega Foliage okvirja. Čipka je iz bližnje trgovine, perlice so Kaiserjeve.

Komentarji

Oseba Alenka sporoča …
Zelo lepa čestitka, spet do potankost dodelana.Tudi, če ne ustvarjaš s papirjem veliko se vidi, da si srečna in zadovoljna.Tudi otipavanje , merjenje in vse kar paše v opremljanje nove hiše je lahko ustvarjanje. Saj tudi je-ustvarjanje doma!!!!!
Oseba Sonja sporoča …
Uživaj v ustvarjanju doma :) Je pa luštno pogledat tudi tvoje papirčkasto ustvarjanje. Čeprav izdelano s šablono, si uspela z barvanjem dodat čisto svoj pečat, noro dobre vrtnice si izdelala.
Oseba Danii sporoča …
Čudovita čestitka :-)
Oseba Goga sporoča …
Čudovita,čestitka :)).Ti pa urejanje lastnega doma prinese ravno tako nepopisne užitke,pa še trajni so ;)).
Oseba moi sporoča …
Čestika je krasna, pa super pofotkana (z ozadjem in vsem). Najbolj pa mi je všeč barvanje, tako lepo se barve prelivajo. Bravo!
Oseba Unknown sporoča …
Spet si naredila eno lepo voščilnico.
Želim ti, da čim prej začneš ustvarjat v novem stanovanju:)
Oseba Vladuška sporoča …
Prekrasna čestitka, tako lepo narejena in tudi meni so tako všeč barve. Zelo nežna. In všeč mi je, ko si pri slikanju uporabila tudi šopek. Lepi fotografiji.

Uživaj v izbiranju dodatkov za dom. Po krasnih trgovinah brskaš. Si kar predstavljam kako krasen dom bosta imela.
Oseba Andreja sporoča …
Čestitka je čudovitih barv in zelo lepo narejena.
Želim ti lepo urejenje doma, ker vem, da to zelo zelo zelo paše :-))
Oseba Tina sporoča …
Izjemno mi je všeč nežen motiv vrtnice v tako lepih barvah. Krasno si okrasila tudi ovalček...res je lepa.
Oseba DidiArt sporoča …
superca si, znaš celo čarati, še dobro, da so v nedeljah trgovine zaprte.. želim ti, da lepo opremiš tudi dom... kot znaš ti..
Oseba BojaMoja sporoča …
♥ ♥ ♥ lepa, klasična