Naporen mesec

Tale majski mesec, ki je za nami, je minil bliskovito naglo. Gužva v službi in doma. Spraševanje, ocenjevanje, pogajanja za višjo oceno (pri tem so "moji" otroci zelo uspešni, jaz pa dokaj popustljiva :)).

In seveda selitev iz micenega stanovanja sredi mesta v (zame) veliko hišo na obronke Pohorja, s 180 stopinjskim čudovitim razgledom po dolini.
V hiši je našla mesto tudi soba za ustvarjanje. Zaradi modre barve ji rečem "plava soba". Ko bo dobila končni izgled, jo pofotkam in objavim tale moj ustvarjalni kotiček.
Do takrat pa modro-rjava voščilnica (no, tudi soba ima to barvno kombinacijo).


Komentarji

Oseba Ivi sporoča …
POGREŠALA sem te Helena in še dopoldan sem kukala na tvoj blog. Čestitam za selitev v hiško in za tvoj modri kabinet. Tudi jaz imam modro-vanilija kabinet, haha.
Čestitka PRVA LIGA, od papirčkov, motiva, postavitve!
Oseba Čarobna hišica sporoča …
Res te dolgo ni bilo na spregled ... in potem ... toliko novic naenkrat ... čestitke za selitev in novo modro rjavo sobo ... in želje, da bi se čim bolje počutila v novem domu ...

Čestitka je pa čisto po tvoje lepa ...
Oseba Helena sporoča …
Ivi - hehe, zgleda imava podoben okus. Zdaj modro-rjavo kombinacijo razbijam z lila dekoracijo :)
Čarobna hišica - hvala za čestitke. Prve dneve sem imela kar krizo :) Neko čudno domotožje po micenem gnezdecu, kjer sva bila do zdaj. Že gre na bolje :)
Oseba Andreja sporoča …
Sedaj pa vemo kje si se potikala, po svoji novi hiši :-)) Želim ti lepo bivanje in ogromno veselja v njej! Čestitka je krasna :-))
Oseba moi sporoča …
Čestitke za selitev, super barvna kombinacija čestitke in ustvarjalne sobe ;) Komaj čakam slik ;)
Oseba Sonja sporoča …
Prav lepa čestitka. Počasi pa se boš navadila tudi na nov dom in se ne boš več pomotoma vračala proti staremu naslovu :)))
Oseba Unknown sporoča …
Čestitke ob selitvi!
Zelo dobro mora biti, če lahko imaš svojo sobo samo za ustvarjanje. Jaz pa si moram vedno vse stvari seliti v jedilnico in ko končam vse spet lepo popredalčkat.
Lepa je tale modra čestitka.
Oseba BojaMoja sporoča …
Čestitke za selitev! Komaj čakam na fotke :)
Oseba Vladuška sporoča …
Sem se parkrat spomnila na tebe, saj sem iz tvojih komentarjev vedela, da se seliš in da si se tega veselila. Želim vama zelo prijetno bivanje v novem domu in čim prej pokaži svojo modro sobo, me zelo firbec :-) In lepo je po dolgem času videti en tvoj izdelek, lepa čestitka je.
Oseba Renata sporoča …
Čestitke za selitev! Verjamem, da je bilo naporno, a zdaj boš lahko uživala v svojem ustvarjalnem kotičku. Tudi mene firbec matra, kako si ga boš uredila :-)
Voščilnica je krasna in zanimivo - ravno te dni mečkam fimo v rjavo modrih odtenkih :-)
Oseba Hali sporoča …
Uuu čestitke ob selitvi! Mhmhm kako dobro se spomnim naše selitve pred 2 letoma. Skoraj mesec in pol naporne selitve, sestavljanja pohištva in spomnim se prvih dni v njej. Vse mi je bilo tako veliko, nič toplo, vse je odmevalo.Po parih dneh je posatlo res naše, zdaj po 2 letih je hiša dobila dušo, parket rise, stene packe. Lepo nam je, upam, da bo tudi vama!
Krasna čestika, rjavo-modra kombinacija mi je noro všeč!