Pogrešam jih

Skoraj dnevno na blogu prečekiram, kdo je kaj novega ustvaril, napisal, narisal, zgnetel, skvačkal ... Da imam malo slabo vest zaradi svoje lenobe, ker mi že več kot mesec ni uspelo nič objaviti. Z rokami še nekaj migam, le besede so šle na dopust in s tistimi, ki so ostale doma, je težko sestaviti kakšen zapis.

Verjetno se to ne dogaja samo meni. Šla sem pobrskat med tistimi ustvarjalkami, ki jih imam pod zaznamki, vendar se že več mesecev ne prebijejo na vrh. Upam, da je tudi pri njih na obisku samo kakšna lenoba.

Sandra je še vedno božično-novoletno obarvana. Vprašujem se, če ne potrebuje sprostitve (Sprostitev ob ustvarjanju).

Princeska Anja je ob zadnjem javljanju imela težave z računalnikom. Če ji ga še do zdaj niso uspeli popraviti, ji pošljem svojega računalničarja.

Anja se je očitno zasanjala sredi poletja. Naj ji sanje prinesejo kakšne ustvarjalne navdihe.

Tina mora biti nekje Bogu za hrbtom, ker bo nekaj mesecev brez interneta. Komaj čakam, da se preselijo v novo hiško in se bo iskrilo od njene kreativnosti.

Pa ne, da je Mojca s svojo zadnjo raketno voščilnico poletela med zvezde, kjer se ima tako luštno in lepo ter je nič ne vleče domov.

Le kaj je zagrabilo Natašo, da jo je odvleklo vstran od njenega umetniškega ustvarjanja?

POGREŠAM VAS!



Komentarji

Oseba Sonja sporoča …
Ja, tudi jaz grem vsake toliko poiskat blog, preverit, če se res nič ne dogaja. Tudi tvoj je med njimi :)
Sandra na veliko ustvarja, le da na blogu ne objavlja več. Sem si včeraj ogledala kupček nakita :)
Mojca pa je v eni od zadnjih objav povedala veselo novico, da pričakujejo. Tudi jaz upam, da je z njo vse OK in bo kmalu spet našla kaj časa in volje za ustvarjanje.
Pravzaprav pogrešam kar vse naštete, saj nekatere res spremljam že dolgo, najprej na Skrinjici in kasneje na otočku.
Oseba Helena sporoča …
Sonja, hvala za informacijo. Eh, škoda, ker Sandra nima časa za blog. Tako rada sem pokukala. Za Mojco pa sem vesela, ker je tako in upam, da je vse vredu.
Oseba Vladuška sporoča …
Ja, tudi mi smo tebe že pošteno pogrešali in me veseli, da se počasi vračaš. Ta motiv je krasen.

Se mi zdi, da poletje res ni ravno čas za ustvarjanje, tudi jaz nisem imela pravega zagona in tudi objave kar nekako prelagam iz dneva v dan. Še dobro, da so bili izzivi, kjer sem morala nekaj narediti, drugače bi verjetno tudi moj blog sameval. Zato pa bo še preklmalu jesen in zima in takrat bo več dogajanja na blogih. Ja, res jih je kar nekaj, ki jih pogrešam tudi jaz.
Oseba Unknown sporoča …
Tudi jaz se javljam, ustvarjam tam pa tam, a se mi ne da potem spravit na blog:( Upam, da me bo minilo.
Oseba Andreja sporoča …
Oooo, le kje si se potikala :-))
Čestitka je prav luštna!