Zima sredi poletja

Zimskih športov in aktivnosti zaradi svoje zmrzljive narave ne maram preveč. Verjetno je to prišlo s starostjo, ker imam sicer lepe spomine na snežne norčije v osnovnošolskih letih. Sankanje po vaški cesti, spusti z vrečo, napolnjeno s slamo, smučanje po pohorskih strminah, (ne)uspešno izdelovanje igluja. Vsa vaška otročad je bila na bližnjih hribih. Danes (no, ko je zima) pa skoraj ne vidiš otroka, ki bi preživel popoldneve na zasneženih strminah domačega kraja.
Spodnji voščilnici sta narejeni po naročilu prijateljice za 40-letnika, ki bo dobil za darilo smučanje v Italiji.Za vzorec sem vzela Michellino voščilnico Oh Yea Snowboarding. Michelle uporablja za senčenje blazinice. Ker jih imam sama premalo, sem uporabila barvne krede. Ozadje sem potem utrdila z lakom za lase. Smučarja sem sprintala in izrezanega nalepila na ozadje. Osnovo sem poštempljala, embosirala s prozornim prahom ter senčila s kredami ter utrdila z lakom.




Še detajl:


Ter druga:







Hkrati hvala Manueli, ker mi je oblikovala podpisa za fotke.


Komentarji

Oseba Marna sporoča …
Nič ni narobe izdelovat zimske voščilnice poleti ... če ne druga, te vsaj malo ohladi. :) No, vsaj meni to prija, tebi pa verjetno malo manj.
Sicer sta mi voščilnici krasni ... sploh prva! Čudovito ozadje!
Oseba Andreja sporoča …
Tudi jaz ne maram preveč zime in teden dni smučanja mi je čisto dovolj. Se pa strinjam, da smo se včasih znali otroci čisto drugače igrati in res, tudi mi smo se smučali na domačem hribu, kar danes skorajda ne vidiš, žal.
Čestitki sta čudoviti in lepo izdelani. Izbrala bi prvo :-))
Oseba Unknown sporoča …
Kar super pašeta tile dve voščilnici, nas saj malo ohladita:)
Obe sta zelo lepi.
Oseba Alenka sporoča …
Prav res ohladita! Meni je prva malo bolj všeč. Sta pa obe zelo lepo narejeni.Kot ponavadi vidimo pri tebi:)
Oseba Vladka sporoča …
Fina ohladitev na voščilnica. Obe sta lepi, ampak druga pa malo vodi :)
Sicer pa bodo prazniki ena dva tri tukaj, potem pa bo fino, ko boš imela zaloge doma.
Oseba Manuela sporoča …
Obe sta super! :)) In me veseli, da že pridno uporabljaš podpisek. :))

Lepo se imej,
Manuela