Prve zimsko-božično-novoletne čestitke

Letos sem se odločila, da bodo božične voščilnice z enim motivom. Takšne, ki gredo v standardno kuverto in nanjo le ena znamka. Saj ne, da bi bila škrt :) Preprosto ni časa za proizvodnjo nestandardnih, preveč bogatih, preveč kompliciranih. Ki potem (mogoče) pristanejo v košu :) Ampak kakšno s Sarah Kay, Tildiko in Edvinom bom že naredila. Za tiste, ki imajo kakšnega otroka pri hiši :) In zato, da bom lahko barvala.






Komentarji

Oseba Marija - Marička sporoča …
Lepe so, čeprav z enakim motivom, pa vendar v različnih postavitvah. Elegantne. Se pa seveda veselim tudi katere pobarvane :). Tvoje barvanje je namreč čudovito!
Oseba namo sporoča …
Lepe in elegantne:)
Oseba MarikaGabez sporoča …
Lepe. Zadnje čase tudi sama kar precej pogosto razmišljam o voščilnicah tako, na podoben način...da gredo enostavno v običajno kuverto.
Mi je všeč ideja z razrezom pri tretji.
Oseba Goga sporoča …
Lepe in nič zato,če so z enim motivom. Nekateri tudi ne marajo preveč okrašenih in pisanih voščilnic.Meni je definitivno najbolj všeč kombinacija z rdečo, kaj morem z leti so mi barve vedno bolj všečne ;-).
Oseba Vladuška sporoča …
Zelo lepe se in res krasno si naredila različne postavitve z istim motivom. Sama imam takšne težave s preprostimi čestitkami, ker vedno želim nekaj dodajat, še rezat in mi na koncu vzame preveč časa. Tako zelo rada z velikim veseljem pogledam čestitke, ki so preproste, pa vendar čudovite in nekaj posebnega, tako kot tvoje. Z veliko mero okusa.
Oseba Mojca sporoča …
tudi, če je enak motiv - je pa pri postavitvi domišljija vsakokrat malce drugače poletela... rdeča me je čisto navdušila :)
Oseba flo sporoča …
pa kaj če je motiv isti. Vse so preporosto elegantne, meni rulajo u nulo
Oseba Alenka sporoča …
Enak motiv, različne čestitke!!Meni izgledajo zelo nobel:):) Ampak ta štempiljka je pravzaprav taka najlepša!!!
Oseba Andreja sporoča …
Krasne voščilnice, v katere si lepo vkombinirala lep motiv in jih naredila v različnih barvnih odtenkih. Super so :-))
Oseba emanuela sporoča …
Lepe, lepe, tako drugačne, enostavne in elegantne....saj veš....manj je več....
Oseba Oggy Art style sporoča …
Svaka cast!!!