Drobni užitki

Eden od drobnih užitkov je sedeti ob toplem kaminu ob mrzlih zimskih večerih ali sivih deževnih dneh. V rokah skodelica dišečega čaja ali penastega kapučina. V ozadju pridušena glasba.



Pa se ob takih trenutkih velikokrat spomnim na Deklico z vžigalicami.

Še vedno so med nami "deklice." Osamljene, prezeble, revne, zapuščene, drugače misleče. Da bi jih le spoznala, ko jih bom srečala, in pomagala po svojih močeh.

Komentarji

Oseba Kristina sporoča …
Velikokrat res ne vemo, kaj imamo, ko se lahko udobno namestimo v toplo sobo.
Blogerka Marie Segal je zadnjič objavila super "mantro" - "I am too blessed to be stressed". Noro dobra voščilnica je - koliko detajlov in barvanja.
Oseba Alenka sporoča …
Kako lepo pobarvano!!!!Noro!!!!!Pa tale deklica z vžigalicami je tudi tako lepa sličica. In res je kar praviš,.... lepo nam je pa še sami ne vemo.
Oseba Vladuška sporoča …
Ti, ki si taka srečnica, da imaš doma pravi kamin :). Le uživaj! Ja, tudi jaz se vsake toliko časa spomnim na to zgodbico, mislim da je v nas vseh pustila sled. Pri čestitki pa si se znova zelo izkazala pri barvanju, lepa je.
Oseba Goga sporoča …
Res je lepa , tvoja voščilnica. V tem predprazničnem času velikokrat pomislim na tiste, ki nimajo toliko sreče v življenju, a na žalost velikokrat iz takšnih in drugačnih razlogov skrivajo svojo nesrečo.
Oseba Rastlinica sporoča …
kakšna lepa voščilnica, tak cart motivček, domačn, super je!!
Oseba Maja sporoča …
Tvoje voščilnice so prava umetniška dela, prav za v okvir in na steno!

FDeklica z vžigalicami je še vedno ena meni najljubših in najlepših pravljic. Prav kupila sem si slikanico, da lahko v njej uživam!

Všeč mi je tudi to, kar pravi Kristina: I am too blessed tobe stressed! Žel sem prevečkat Too stressed to know I am blessed. Se bom večkrat brcnila v ta zadnjo in se spomnila na to!
Oseba flo sporoča …
eh si dala tako slikco tele deklice gor, da sem jo samo pogledala pa že imela solzne učke :-( To je res zgodba, ki marsikomu seže globoko v srce in jaz sem ena izmed njih.
aja voščilnica je pa kulsko pobarvana. NORO! Res kapo dol pred tvojim barvanjem