Delovni kotiček

Tako kot ostali prostori, tudi delovna soba počasi dobiva svoj končni videz. Za idejami brskam po revijah (Lisa stanovanje), netu, trgovinah in seveda svoji glavi. In to traja :)
Včeraj sem vsaj deloma spravila v red ostanke trakov in rožice. Traki so dobili prostor v kozarcih od vložene zelenjave, rožice pa v Ikeinih posodicah za začimbe.





Ker se bliža svečnica, sem "preoblekla" še blog. Tja do kulturnega dneva ...

Komentarji

Oseba Alenka sporoča …
Oooooooooooooo!!!!!!!!tole pa je red!!!!Moja hči je rekla:Mogoče je pa obsesivno-kompulzivna!Jaz pa pravim:Tudi jaz bi tako rada imela!!!!!
Oseba Helena sporoča …
Alenka???? Joj, kam bi me uvrstila tvoja deklica :) No, upam, da ni tako hudo :)
Oseba Anonimni sporoča …
Tole je pa zelo lično pospravljeno. Se kar ne morem nagledat kako je lepo.
Oseba kreal sporoča …
o kakšen red pri meni sigurno sistem propade, ker ko se lotim pospravljanja :)) potem 14 dni nič ne najdem

Ps. na mojem blogu te čaka nagradica "veter v hrbet"
Oseba Tanja E. sporoča …
O srečnica, ki imaš za ustvarjanje kar sobo, zelo lepo ti nastaja ustvarjalni kotiček!!! Gotovo ti bo dalo to novega ustvarjalnega elana, ker ni boljšega, kot začeti s čestitko ob na novo pospravljenem mikro okolju! Posreduj še končno podobo, LP:))
Oseba Janja sporoča …
Vau, kako lepo urejeno :), kot v mali trgovinici.
Oseba MarikaGabez sporoča …
O madonca!!! To pa je red in disciplina.
Meni je to tako lepo za pogledat, ampak..... ampak ne vem, če bi sama lahko kdaj imela tako. Mogoče samo za tistih nekaj sekund, ko fotoaparat naredi škljoc.
In podobno kot Kreal... ko pospravim, zelo dolgo nič ne najdem. Včasih tako dolgo, da se moram znova lotit pospravljanja, da pa bom mogoče le lažje našla.
Oseba Anonimni sporoča …
Jaz pa bi že pospravila, pa najprej rabim tako lep delovni kotiček. Čestitke!!!!!!!!!!!
Oseba DODO sporoča …
Ajoj, kako je pa to pospravljeno in kolko prostora je še fraj. Uživaj v takem kotičku. Je zlata vredno, da lahko pustiš razmetano in greš vmes po drugih opravkih.
Oseba xajA sporoča …
Lepo! Zdaj pa veselo ustvarjat ;)
Oseba Vladuška sporoča …
Sploh ne dvomim, da bo tvoj kotiček oz. ustvarjalna soba zelo lepa. Sem si pa kar predstavljala, da jo boš naredila večinoma v beli in v bolj vintage stilu. Ali se motim? :) Super si si uredila rožice in trakove.
Oseba Helena sporoča …
Vladuška, imaš prav :) Soba je v belo-modro-rjavi kombinaciji. Manjka še kaj starinskega, da bo bolj vintage stil :)
Oseba Hali sporoča …
Prekrasna urejenost. Tudi jaz sem včeraj malo sortirala razcepke po kozarčkih, ma takoj ko sme začela nekaj ustvarjat je že bilo vse spet narobe. Krasno, komaj čakam nadaljevanja :-)
Oseba Dijana sporoča …
Super si to uredila. Na mojem blogu te čaka nagradica!
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
wow-mavrično lepo:)to bi bil moj stil :)a žal tudi pri meni ne bi bilo dolgo tako lepo.če ne drugega bi kaj kmalu še kaj priložila.če prav vidim je tudi stalaža iz Ikee (Billy) pa una mala bela polička.tudi jaz komaj čakam končni rezultat. Tudi nova oblika bloga mi je všeč- zelena je:) vse dobro ♥
Oseba Helena sporoča …
Ja, stalaža je tudi iz Ikeje :) Polička pa ne - v eni akciji v Lidlu ali Hoferju. Smešno poceni, vendar meni všečno. So imeli še kotne, pa si jih nisem vzela. Zdaj mi je žal, ker bi mi prav prišle.
Oseba Andreja sporoča …
Izgleda da se je preurejanje delovnih prostorškov razširilo kot majhen virusek☺ Tudi jaz sem v podobih vodah, ampak joj gre počasi! Ti si celo lepo uspela lončke dekorirati, meni takšni detajli niti približno ne bodo uspeli. Zelo lično si si uredila.
Oseba Kefa sporoča …
Ko bom velika, bom tudi jaz imela tako sobo za ustvarjanje. Super si uredila.
Me pa resnično zanima končna podoba sobice.

papa Kefa
Oseba Jana sporoča …
Zelo lepo in pisano si si uredila svoj kotiček. Mi je vešč, izgleda zelo ljubko. :)
Oseba Marna sporoča …
Krasen kotiček imaš! Moj je ves nametan in niiiii prostora!
Oseba Maja sporoča …
To si pa lepo uredila! Bo res užitek ustvarjati!
Oseba Simona sporoča …
Zakaj zgleda pri tebi vse tako "preprosto, igrivo, ustvarjalno"? ;o) Le kdaj bom sama vse spravila v vsaj malo urejeno podobo.
Oseba Dijana sporoča …
Super si to poštimala in vem, da bo vse kot iz škatlice. Posebej se mi dopade, ker imaš svetle/bele barve, kar naredi prostor svež, svetel, malo nedolžen in seveda igriv zaradi barv, ki si jih uporabila na posodicah (in stenah). Predobro pa poznam rojevanje in iskanje idej za ureditev prostorov, ker se sama še vedno ubadam s tem. Pozdravček in veliko užitkov v svojem prostorčku!
Oseba Vladka sporoča …
Fenomenalen delovni prostor imaš. Priznam, da ti malo zavidam :)

A bo dolgo tako urejen, hehe ;)
Oseba Mojca sporoča …
jooooooooj, kak red! joj joj... se grem kar skrit :)
Oseba Tina sporoča …
Zelo mi je všeč kako si uredila trakce in rožice. Zdaj si tudi mene navdušila za Ikeine kozarce. Moja delovna soba je še v izgradnji, ker čakam še pisalno mizo in omare.
Oseba Simona sporoča …
Zelo lepo si si uredila delovno sobico. pa kako omaš vse po barvah pospravljeno, ah... Ikeini kozarčki pa se tudi meni krasno obnesejo.