Bandidos


se mi prileže le tu in tam. In še to ponavadi v poletnih mesecih, če je ob meni dobra družba. Stekleničke pa so mi zelo všeč.

V prejšnji objavi sem imela v obdelavi in predelavi kozarce od vložene zelenjave in posodice za začimbe, tokrat sem steklenico "preoblekla" v vazo.
Prebarvano z belo barvo, sem reliefne okraske potapkala z blazinico za štampiljke ter zaščitila s prozornim lakom.

Na mesto nekdanje etikete je nalepljen ovalni izsek, embosiran s pikicami ter okrašen z dvema metujčkoma.

Vrat steklenice mi je delal še največ težav in mislim, da bom čez nekaj časa "papirnati šal" zamenjala z ovito vrvico v rjavi ali rdeči barvi. Tale zaključek mi namreč ni všeč. Dokler ne dobim ideje, bo pač tako :)

Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
Woow... prekrasna ideja i rad Helena, bravoo!
Lijep pozdrav iz Rijeke.
Oseba iris-irena sporoča …
idejno si perfektno izpeljala tole "preobleko" bandidosa.
jaz bi za zgornji del takoj uporabila das maso, saj je tole moj najljubši material, pa še super reliefe lahko narediš, pa potem popatiniraš.
lp
iris
Oseba Helena sporoča …
Ooo, Iris, hvala za idejo. Škoda, da tega nisem naredila, preden sem steklenico prebarvala z belo. No, ja. Saj še imam kakšno steklenico.
Oseba Kefa sporoča …
Waw, dobra ideja....imaš pa prav glede vratu steklenice...vrvico bi lahko tudi z belo barvo pobarvala in nato potapkala vse z rdečo...

Super si izvedla.

papa Kefa***
Oseba Marna sporoča …
Dobra predelava!
Oseba Neža sporoča …
Super! Ta relief na steklenici je res lep, pa še vsebina je dobra :)))
Kaj pa če naslednjič kakšno steklenico odneseš do steklarja, pa ti jo kak centimeter nad reliefom odreže?
Oseba Helena sporoča …
Joj, to bom še pila, da bom imela na zalogi en kup stekleničk za preobrazbo in potem uporabila tisto, ki mi bo najbolj všeč :)
Neža, tudi tvoja ideja mi je super. Potem se še napis Bandidos ne bo videl :)
Oseba Tina sporoča …
Čudovita ideja. Zelo mi je všeč končni izdelek.
Oseba melly sporoča …
Super,pa imam idejo za spomladansko okrasitev.
Oseba Hali sporoča …
Uuu krasna preobrazba. Tele stekleničke so super uporabne , tudi za delanje odtisov v fimo, das ali kakšno podobno maso :-)
Oseba MarikaGabez sporoča …
Super preobrazba. To meni ne uspe 100 let.
Oseba Janja sporoča …
Vse do danes nisem bila pozorna v kako lepi steklenici je ta pijača....lepo si jo obdelala in aranžirala. Lp
Oseba Nataša sporoča …
Ja, ja, tale steklenička je takšna, kot bi jo nalašč za nas ustvarjalke naredili :) Vazica mi je zelo všeč, pa tudi val novih idej se kar začne valiti vedno znova, kajne?
Oseba Vladuška sporoča …
Tudi meni so te stekleničke zelo všeč in si jih nekaj šparam za nevem še kaj :)))) Odlično si se lotila tega in nato še super dopolnila z vsebino.
Oseba Goga sporoča …
Tudi na naših kofetkih se spije marsikateri Bandidos in velikokrat smo ugibale kaj vse bi iz tako lepe steklenice lahko nastalo. Tvoja ideja je super, jaz bi mogoče tudi odnesla zadevico do steklarja, da vret odreže in mi rob zbrusi........
Hvala za idejo :)).
Oseba DODO sporoča …
To je pa super ideja, Jaz sem mislila z njo odtise delat, je pa tako še bolj uporabna.
Oseba Vladka sporoča …
Dobra ideja Helena. Vazica mi je všeč, edino zgornji del, je mogoče malo barvno "težek" glede na to, da mi spodnji del tako nežno deluje.

Težko tebi, zdaj bo treba še pit začet, hihihi ;)
Oseba Tanja E. sporoča …
Helena, kako sem se sama sebi nasmejala ob tej objavi, spomnila sem se sebe na lanskem službenem izletu, ko sem vse te prazne stekleničke "pobasala" s sabo domov, da so me vsi čudno gledali, preprosto jih nisem mogla pustit, da gredo v koš. No tudi doma potem niso doživele preobrazbe, je pa to, kar si se spomnila in ustvarila ti, zelo lepo. Mislim, da bom sama naredila nekaj z odtisom v fimo, ker vzorček je res čudovit. Hvala, da si me spomnila, LP:))