Vaja dela mojstra

in "mojster" dela vajo, bi lahko rekla ob tej objavi. Gre za šivanje in pečenje peciva. Oboje mi je šlo veliko bolje nekaj let nazaj. Ko je bil šivalni stroj pogosto v uporabi in pečica večkrat segreta na 200° C. Verjetno velja podobno za vsa področja našega življenja. Ne le za ročne in kuharske spretnosti. Tudi prijaznost, dobrota, sočutje ... potrebujejo nenehno uporabo in vajo.

Spodnja voščilnica Willow writing recipes je spodbuda, da bom večkrat spekla kakšno sladico.Zavese za ustvarjalno sobo so sila preproste. Takšne sem želela, ker je blago že dovolj bogato.Za vajo v dobroti pa je dobra priložnost sodelovanje pri projektu Phototherapy Project.


Mama projekta je Jožica. Jo 100 % podpiram in ji želim veliko odziva.

Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
Prekrasna čestitka i soba,lijepe boje!
Veliki pozdrav.
Oseba Sonja sporoča …
Čestitkanje ti gre super, tu ni dvoma :)
Tudi zavesa je zaradi pestrega vzorca in še lepšega razgleda videt lepa, točno taka, kot je.
Drugače pa vse napisano o vaji drži. Še nasmeh se baje splača vadit.. tudi takrat, ko ni razloga :) 5 min na dan :) sem videla pred kratkim v enem filmu.
Oseba Lili sporoča …
No, danes ti gre pa čestitkanje dobro od rok, ostale pridobljene spretnosti pa človek zelo hitro spet požene v tek. Le časssssss, čassss......
Oseba Snowflake sporoča …
Čudovita čestitka :-)
Zavese so pa v čist mojih barvah - hihihi

Pred leti sem tako rada šivala, potem je prišlo pa do zafrkavanja s strani tovarišic (baje sem se hotela preveč naučiti) in posledica je bila, da se mnogo let nikakor nisem mogla spraviti za šivalni stroj, še sedaj mi je mučno, ko je treba kaj zašiti. Sem glih v soboto šivala bubiko za mojega korenjaka, ki se celo noč odkriva in je potem ves prehlajen.
Še dobro, da sem našla neko drugo smer ustvarjalnosti v kateri uživam :-)
Oseba Janja sporoča …
Zelo dobro ti gre od rok ustvarjanje čudovitih voščilnic in tudi pri šivanju, se premor nič ne pozna.
Piškotek ali dva....vsake toliko časa tudi zelo paše :)). Lp
Oseba Alenka sporoča …
Čudovita čestitka! O pa kako lepe zavese imaš!!!Kdaj boš spet kaj spekla, pridem poskusit, mislim, da se bo kar splačalo, ker ti tako vse rata:):)
Oseba Creatissimo sporoča …
Hvala, draga Helena, za podporo! Pomaga! :)
Oseba mojca - mka sporoča …
čestitka je za okol past lepa. zavesica tudi :)
Oseba Helena sporoča …
Creatissimo - zaenkrat podpora samo v besedah. Bo še kaj drugega :)
Alenka, ko se najaviš, bom spekla :)
Oseba Vladuška sporoča …
Zelo lepa je tale deklica, ki si piše recepte in naj te le spodbudi. Vedno večji mojster si tudi v slikanju, zelo so mi všeč tvoj efotografije in prav tako tudi ta tvoje košček ustvarjalne sobe.
Oseba Kefa sporoča …
OMG kakšen razgled imaš iz ustvarjalne sobe. prečudovit kotiček za ustvarjanje. Da o čestitki ne bi govorila. Čipka je super in vsi tisti majhni detajli. SUPER.
Papa Kefa***
Oseba Helena sporoča …
Vladuška, saj vem, da te miceno kopiram pri fotkah :) Pa so mi tvoje tako všeč, da si ne morem pomagati :) In tisti program za urejanje je super, da sploh ni težava obdelati fotko.
Oseba Hali sporoča …
Tale odtis je prekrasen, bi bil za kakšno "home-made" kuharsko knjižico. Všeč mi je senčenje in všeč mi je kombinacija rjave in modre barve. Prekrasen pogled skozi okno imaš in zavese so enkratne!
Oseba Čarobna hišica sporoča …
Ja prou res bom mogla orng delat vajo, če bom hotla bit mojster vsaj približka barvanja kot je tvoje ... vedno ti uspe naredit čestitko ob kateri se jaz kar topim ... hm ja zavesa ... je pa res zanimiva v svoji skromnosti ...
Oseba Tanja E. sporoča …
Krasna čestitka Helena in super barvanje lepega motiva. Zavese pa zelo lepe, kot bi jih prilagajala barvam pogleda iz okna. Krasen pogled iz ustvarjalnega kotička!!!!
Oseba MarikaGabez sporoča …
Prikupen motiv, ki ga vidim prvič. Všeč mi je postavitev, barvanje, drobni cvetovi......

Se strinjam .... prekrasen pogled skozi okno, ki ga sedaj krasijo še te lepe zavese.