Hello Kitty in Sarah Kay

Kjuti, ljubko, luškano, prisrčno ... otročje? V japonščini temu z eno besedo rečejo kawaii. Baje ni nič čudnega, če na Japonskem vidite odrasle, oblečene v rožnato in s špangicami ter torbico "heloukiti". Zdi se mi, da ta kjuti-val pljuska tudi k nam, na zahod. Zaenkrat so (ali pretežno) opljuskani samo otroci in mladostniki. Čeprav najdemo po trgovinah že "heloukiti" opekače za kruh, fene, osebne tehtnice ... Verjetno ne samo za otroke :)

Nisem tip za kjuti oblačila in izdelke, čeprav jih rada pogledam (kot recimo izdelke na tej strani). Edino pri voščilnicah se mogoče pozna, da nisem imuna :)

Škatlici (načrt je Theresin) in voščilnici sta za nečakinji, nori na "heloukiti". Pa tudi Sarika jima je všeč.

Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
Famozno Helena, Sarah Kay mi je bila najdraža u djetinjstvu a danas je to Kitty mojim kćerkicama!
Nemam riječi osim :PREKRASNO!!!
Oseba Simona sporoča …
Res kjuti tele tvoje "heloukiti" škatlice. Moja nečakinja je tudi čisto mahnjena nanjo. Pa saj je res prikupna mucika. Sarah Kay pa je moja mladost in še danes se raznežim ob slikicah. Tile tvoji voščitki sta super.
Oseba Maja sporoča …
Zelo lepi škatlici in čestitki. Ravno prav kjut za dve dekleti. Moram priznat, da imam celo en pulover s Kitty;)
Oseba Andreja sporoča …
Oooo vse je tako kjuti :-))
Škatlici sta krasni, čestitki pa prelepi! Čudovito si jim skombinirala barva :-))
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
lepo, lepo, lepo <3
nekoč sem gledala neko oddajo, kjer je ženska imela prav vse v stilu hello Kitty-od hladilnika, fena,odeje, zavese, kuhalnika vode, ploščice...ma ni da ni .
no, moja sobe je bila nekoč polepljena s Sarah Kay slikicami :)
Oseba Mojca sporoča …
mmm, tale Sarah... prečudovito.
Oseba Janja sporoča …
Kako bosta veseli tako lepih škatlic. Voščilnici sta čudoviti, posebej se mi dopade postavitev motiva. Izbrala si izredno lepe barve, da je dobro pobarvano pa tako vsi vemo :)). Lp
Oseba Alenka sporoča …
Luštni darilci za nečakinji!Škatlici sta zelo luštni, primerno okrašeni s Hallo Kitty. Sarah Kay je bila pa tudi moja "ljubezen" v rani mladosti. smo , kot norci zbirali slikice in urejali albume:):):) Pa še vedno jo je prav lepo pogledat. Tudi tako lepo na tvojih čestitkah!
Oseba DidiArt sporoča …
o prečudoviti škatlici, da o onih drugih ne govorim, to bo veselja...
Oseba Maja sporoča …
Na Sarah Kay me vežejo lepi spomini iz otroštva, ko sem jih noro zbirala in občudovala! Hello Kitty pa me je na srečo preskočila!

Čudovito si naredila!
Oseba Vladuška sporoča …
Sebe si že težko predstavljam v roza, kaj šele s kakšnimi takšnimi špangami v lseh :))) Ampak lušno pa je pogledati kakšne take 'kjuti' stvari. Nečakinji bosta navdušeni, o tem ni dvoma, saj si naredila krasni škatlici. Čestitki pa sta itak v tvojem stilu prekrasni in vedno me navdušiš s kakšno drobno malenkostjo, kot je na primer na čestitkah to, da si svetlejši ovalni kos papirja postavila bolj proti levemu robu temnejšega in ne na sredino, doda posebni učinek.
Oseba Dijana sporoča …
Čudovite Sarike, pobarvane v nulo in pa Kitty škatlice seveda. Gotovo boš razveselila dekleti. Priznam pa, da celo sama premorem par Kitty spodnic...če so pa kjut ;)
Pa mimo grede.. Letošnje tvoje čestitke so še prav posebej božanske - zaradi barv in kombinacij. Kar nekaj zrači iz njih. Pa lepo bodi!
Oseba Andreja sporoča …
Super škatlice so nastale. Pupiki bosta sigurno zadovoljni. Tudi Sarah je popolna☺
Oseba Tina sporoča …
Zelo lepe škatlice, prav takšne za `heloukiti` ljubiteljice. čestitki sta pa tako lepi in elegantni, všeč mi je njuna medena barva.
Oseba Manuela sporoča …
Kombinacija Sarah Kay in Hello Kitty - fenomenalna ideja za mali nečakinji! :)) Škatlici sta odlični, čestitki pa prav tako. ♥

Lepo se imej,
ⓂⒶⓃⓊⒺⓁⒶ
Oseba Tanja E. sporoča …
Superca!!! Čestitki sta fantastični! LP:)
Oseba Jana sporoča …
Všeč mi je, kako si Kitty-ke vmestila na podlago, ki jih naredi bolj romantične - res enkratna ideja, efekt je nekaj čisto posebnega. Topli toni voščilnic pa so prava poezija!!!