(Everything I Do) I Do It For You

Pri iskanju gradiva za postni čas, sem na netu našla  pesem Bryna Adamsa, s prizori iz filma Kristusov pasijon. Besedilo (razen ene besede) je ravno pravšnje za današnji veliki petek oz. za Jezusa.



Ja, pred veliko nočjo, je bil potreben veliki petek. Čeprav včasih ne razumem in dojamem, vem in doživljam, da je trpljenje (lahko) vir nečesa večjega; da je smrt seme novega življenja. Da me trpljenje in padci lahko okrepijo ...


Komentarji

Oseba Andreja sporoča …
Še ena lepotička :-))
Krasna je!
Oseba Vladuška sporoča …
Ja, težko je razumeti, dojeti in vsakič ko trpimo bi se morali spomnit prav na to, da nas za trpljenjem čaka nekaj večjega. Tudi ta je zelo lepa.
Oseba BojaMoja sporoča …
:) mene je moj B. včeraj potegnil nazaj, ko sem sinovoma razlagala pomen velikega petka in posta. Pravi, da sta še premajhna. Vendar ... mene na mladost in na postni čas, kot sem ga doživljala takrat, vežejo lepi spomini in velikonočni čas je meni najljubši čas :) sploh cvetna nedelja :)

Lepa čestitka :) všeč mi je tale motiv križa.
Oseba MarikaGabez sporoča …
Globoke misli, ki še kako držijo, le razumemo težko. Vsaj jaz. In ravno v teh dneh, ko čakamo, da v ene te isti družini ugasne en plamen in na svet posije nova lučka.
Oseba Nataša sporoča …
Prelepa čestitka, z lepim motivom.
Oseba Tina sporoča …
Zelo lepo si povedala. Pohvale tudi za voščilnico, zelo je lepa, umirjena in krasno okrašena.
Oseba Alenka sporoča …
Spet lepo napisano in res za razmislit! Čestitka s križem je pa tudi čudovita!