Dami v toaleti

Baje preživimo na stranišču kar 3 leta svojega življenja. Včasih mi "dela družbo" revija, knjiga, zanimiv vzorec na ploščicah ... ali pa kar buljim v steno oz. vrata nasproti sebe.



Stranišča so mi pomembno spričevalo nekega doma, lokala ali drugega javnega prostora, ki premore tudi stranišče za stranke in obiskovalce. Ni potrebno, da je keramika vrhunska in oprema najmodernejša, kjer ne najdem tipke za splakovanje vode in stikala za luč. Pomembna mi je čistoča, da ne smrdi in je dovolj papirja.

 Stranišče v najinem domu je pretežno v uporabi moškega člana najine "družine" in obiskovalcev moškega spola (ženske smo raje v kopalnici :)), zato sem na steno, kjer ni keramike, obesila sliki dveh dam. Po oblačilih sodeč sta iz prejšnjega stoletja ali še prej. Motiv je sprintan (nisem si shranila linka strani), pobarvan, malo senčen in uokvirjen.











Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
Prekrasan okvir i slike draga Helena!
Lijep pozdrav.
Oseba Simona sporoča …
Meni sta kar prelepi za na stranišče. ;o)
Oseba Suzana sporoča …
Se kar strinjam s Simono! Ja, tudi zame je stranišče neke vrste "ogledalo" doma, lokala,...
Oseba Maja sporoča …
Enkrat sem bila pr enih na obisku in tam je "lady of the house" na stene WCja za goste lepila razne vice iz časopisov. Predstavljaj si, koliko časa gostov ni bilo iz tega prostora! Wc še zdaleč ni bil tako šik kot vajin, bil pa je gotovo najbolj zabaven WC na katerem sem bila do sedaj!
Oseba helena sporoča …
Ti dve damici prav pašeta na steno in se prav lepo ujemata z barvo in stilom keramike. Super si jih naredila.
Oseba Tina sporoča …
Zelo domiselno in krasno izvedeno. Prav neverjetno polepša steno!
Oseba Goga sporoča …
Zelo lepi dami si uokvirila za v svoje toaletne prostore. Pa tudi zgodbica o WC- ju mi je všeč, mogoče se pa premalokrat odločimo pisat o tako zasebni temi, katere največ povejo o človeku.
Tudi sama imam rada snažen in urejen Wc v katerem je dovolj papirja, v našem pa najdeš tudi motoristične kataloge, moj dragi pa je že večkrat razmišljal, da bi si vanj dal postaviti tudi Tv, saj bi edino tam imel res mir in dalinca samo zase.
Oseba MarikaGabez sporoča …
Čudovito si tole poskrbela za moški del.
Oseba Vladuška sporoča …
Všeč mi je kako s svojimi izdelki dopolnjuješ stanovanje in tile dve krasni dami odlično dopolnjujeta steno. Zelo lepi okvirji so, res.
Oseba Janja sporoča …
:)) lepo in tako usklajeno. Lp
Oseba Jana sporoča …
A toliko časa preživemo na WC-ju? Potem se ga nedvomno izplača tako lepo dekorirati.
Oseba Mojca sporoča …
super usklajeno, čedno in ja, res, zakaj pa ne - slike na wc-ju?
Oseba Tanja E. sporoča …
Hvala za ta podatek. Si me lepo spodbudila k oživitvi mojih "tamkajšnjih" okrasov. Vsekakor imata zelo šik WC. LP:)
Oseba DidiArt sporoča …
čudovita zamisel, wc mora biti res lep, saj tam preživimo kot si raziskala res ogromno časa... če si zmislim, tud jaz pripopam kako slikco, pri nas je veliko bolj živahno... z barvami mislim, bi bilo pa res potrebno vsake toliko časa sliko zamenjat, sem ti hvaležna za to objavo, pa tudi obiske pri meni.. :)