Vročina in delo

Zgornji sosed zida prizidek, levi škropi ali kosi travo v vinogradu (ne vidim, slišim samo traktor :)), spodnji nekaj razbija ... V tej vročini!!! In pomislim na ljudi, ki morajo v teh razmerah opravljati svoje delo. Trgovke v prodajalnah, kjer ni klime. Bolnišnično osebje, cestni delavci, zidarji, policisti, turistični delavci ... Upam, da jim dela ne otežujejo še nadležne stranke, nezadovoljni bolniki, oholi turisti ... Včasih je potrebno samo malo potrpeti, razumeti drugega, se prilagoditi, pa gre vse laže.


Komentarji

Oseba Anonimni sporoča …
Ja sam na Malom Lošinju i ovdje je jako vruće:)
Prekrasna ti je čestitka, jako mi se sviđa!

Lijep pozdrav i pusa tebi u Sloveniju:)
Oseba Tanja E. sporoča …
Lepo si zapisala... IN ciklame so čudovite na tej čestitki, LP:)
Oseba helena sporoča …
Lepa čestitka in še bolj lepe ciklame. Me že malo spominjajo na jesen, ki bo počasi in lahkotno prilezla k nam. Najprej z jutranjo meglo, potem pa....
Oseba Suzana sporoča …
Kakšna lepa barvna kombinacija! Tudi motiv je krasen, mmmm vonj po ciklamah!
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
Čudovita voščilnica, in tudi mene je premamil spomin na ciklame in na bližajočo jesen.
POpolnoma se strinjam s tabo, d aje lepo, vredno in prav sočustvovati s človekom v težkih pogojih pa naj gre za delo ali kaj drugega.
Oseba Maja sporoča …
Čudovita čestitka!
Vroče pa je zadnje dni... na našem koncu širijo cesto in se vsak dan sproti sprašujem, kako da še nihče ni skupaj padel od dela na tem žgočem soncu.
Oseba Helena sporoča …
Hvala za prijazne komentarje.
Ja, Maja, tudi sama se sprašujem, kako mora biti fizičnim delavcem v tej vročini. In razumem tiste v južnih krajih, ki čez poletje ne morejo delati in jih imam za lene.
Oseba Andreja sporoča …
Ja, nekaterim v tem času res ni lahko!
Čestitka je čudovita in ravno za čas, ko cvetijo ciklame :-))
Oseba Kefa sporoča …
Čudovita...
...sama imam to srečo, da imam v pisarni klimo, a kolegi v sosednji delavnici je nimajo in se jim prostor ogreje na 33°C. Si niti ne predstavljam, da bi morala v dolgih hlačah fizično delat v taki vročini.
Oseba Dijana sporoča …
Prelepa čestitka! Ja ta vročina ne prizanaša niti našim delavcem v bandurah med stroji, kjer zraste temperatura tudi čez 35°C...
Oseba Hali sporoča …
Kako lepo si zapisala, ja res nam je lepo v klimatiziranih prsorih in prav, da smo včasih strpnejših do tistih, ki nimajo tega ugodja. Prekrasna čestitka je nastala, zelo lepe barve in izrezani kotki.
Oseba Goga sporoča …
Krasna ciklame. Ja, pa je res vroče, sama se tolažim, da bo kmalu bolje in se bo malo ohladilo, do takrat pa veliko pijte in se ne izpostavljajte soncu po nepotrebnem.