Pisano ali umirjeno

Zanimivo, kako nekateri lahko oblečejo barvne kombinacije, za moj okus nemogoče, pa jim pašejo, ker jih znajo nositi. Prijateljica M. je nekaj dni nazaj prišla na obisk obuta v roza semiš polškornje (ti so še meni všeč, samo škoda, ker so razprodani :)), modre kavbojke, turkizno bluzico, vojaško zeleno bundo in rdeče-rjavo kapo. Če bi se sama pojavila v tem, bi si mislili, da mi v glavi manjka kakšen kolešček. Ampak M. je bila odštekano dobra. Ker je to njen stil in ga zna nositi. Moj barvni stil oblačenja je večinoma podoben spodnji voščilnici :) Dve barvi, ki se med seboj ujemata. Za kaj več sem strahopetna :)Bodite lepo, pisano ali umirjeno!

Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Hi hi, tako je tudi z mano. 3 barve še prenesem, vse ostalo pa mi je že moteče :))) Kaj čemo, taki smo. Samo voščilnica pa je čudovita, prava zimska, še z dodatkom ledenih sveč. Zelo lepo.
Oseba Maja sporoča …
Ja, se ti popolnoma pridružujem. Jaz v pisanem zgledam kot kičasta novoletna jelka:) Dve barvi, tri je že praznik!

Voščilnica pa je pravljično zimska!
Oseba Metuljčica sporoča …
Prav uživam v tej "protekciji", saj mi je bilo voščilnico dano videti v živo. V njej je izražen tvoj prefinjani okus, še slikico si opremila, dodala vejice.... Urejenost in usklajenost barv,opreme, dodatkov... v tvojem domu, pa je kot ena čudovita idila, ki si jo ustvarila na tvoji voščilnici.
Oseba Andreja sporoča …
Jaz osebno ljubim barve ampak res da bolj na dodatkih kot na sebi. No včasih se mi tudi "odpelje" hihi. Ampak mi je všeč tudi tvoj stil, predvsem tale voščilnica kar žari v tej kombinaciji. Krasna je.
Oseba Hali sporoča …
Prekrasna voščilnica, motiv enkratno pobarvan, ledene sveče ji dajo pa tapravo zimsko idilo. Super!
Oseba Alenka sporoča …
Jaz pa ne znam skombinirat barv za oblečt:):) Dostikrat me zato hči okara: Ja mami kakšna pa si. Moj izgovor je vedno , da oblečem kar pač imam:):) Pa saj nisem zelo pisana, mogoče dve ali pa tri barve, ampak ena sigurno ne paše zraven.
Tvoja čestitka je čudovita v barvah, barvanju pa še sama štampiljka je zelo lepa!
Oseba Helena sporoča …
Hehehe, kako smo si različne, a ne? Všeč mi je, ko na tak način zvem kaj več o vas :)
Oseba Maja sporoča …
Prekrasna voščilnica in takšne barve so mi zelo všeč. Tudi jaz nisem preveč pogumna pri barvah, kar se oblačenja tiče.
Oseba Janja sporoča …
Ljubim vesele pisane barve ..... samo na voščilnicah :)).
Kar nekaj časa sem si jo ogledovala, barvna kombinacija je super, lepo pobarvana in sestavljena. Zelo mi je všeč. Lp
Oseba Anonimni sporoča …
Prekrasno si to napravila! Svaka čast!
Lijep pozdrav!:)
Oseba Mateja sporoča …
Zelo zimsko hladna lepotica.
Glede na to da je v moji omari 90% oblačil črnih nimam ravno težav s kombiniranjem. :) Mogoče nimam dovolj domišlije...
Oseba Lili sporoča …
Kako smo si različni, sama tudi ljubim barve, a sem pri oblačenju zelo previdna 2- 3 barve so zame več kakor dovolj.
Voščilnica pa je čudovita, tako umirjena, a lepa.
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
hihi, nisem si mislila,da si pristaš kombinacij dveh barv,( pa tudi druge komentatorke) ko pa so tvoje voščilnice tako bogate z barvami, strukturami,čipkami, dodatki,ipd.
Jaz sem pred kratkim šla skozi mojo omaro, v njej našla 7 črnih pulijev, 8 rjavih , 2 zelena in 1 krem.to vse pove o mojih barvnih kombinacijah oblek. a po novem nosim malo več nakita- eno verižico.
Oseba Simona sporoča …
Sama pri oblačenju tudi kombiniram največ dve izjemoma tri barve. S ine upam več. Občudujem pa takšne kot je tvoja prijateljica. Ker si upajo in znajo na videz nemogoče kombinacije tudi nositi.
Voščitka pa je lepa.
Oseba helena sporoča …
Super je tale voščilnica in barve so čudovite. Rada imam barve in večkrat se oblečem precej pisano, ampak sem zelo pazljiva, ker je hitro preveč.