Tri pobarvane

Barvanje odtisov za voščilnice je še vedno na prvem mestu na lestvici mojega ustvarjanja. Lahko rečem, da je to moja ljubeznica, če se izrazim z naslovom bloga blogerke Alje. V primerjavi z drugimi mojimi voščilnicami, kjer so samo izsekani, izrezani, mogoče senčeni papirčki, je na teh, kjer so pobarvani motivi, malo več "mene" :)

Od lanske zaloge pobarvanih motivov je ostalo kar precej teh, ki jih še nisem uporabila pri končnih izdelkih. Tukaj so prve tri voščilnice:






Upam, da se danes megla razkadi. Če ne, bova nedeljo izkoristila  za kakšen izlet tja, kjer je ni. Včeraj je bilo prav luštno na Treh kraljih. Na sprehodu sem nabrala precej mahu za adventne venčke, v prenovljenem penzionu Jakec (priporočam obisk :)) pa spila belo kavico - še ena od mojih dnevnih ljubeznic :)

Imejte lepo nedeljo!

Komentarji

Oseba Janja sporoča …
Zelo so lepe. Všeč mi je kako si senčila okoli motivov, super.
Upam, da ujameš sonček. Lep dan ti želim.
Oseba Simona sporoča …
Res ti vedno uspe najti pravo kombinacijo. Bela kava pa je tudi moja - pravkar popita - ljubeznica. Kakšen super izraz.
Oseba Alenka sporoča …
Zelo so mi všeč. Posebno barvitost! Prav priležejo se barve v tej sivini in megli! Upajmo, da bo za praznike lepše in bodo vse barve zažarele v soncu.:):)
Oseba Vladuška sporoča …
Ta megla je re prava nadloga. Hvala Bogu sem bila včeraj na Primorskem in se naužila malo sončka. Pot nazaj pa je zgledala tako, kot bi na Lomu padla v črno luknjo. :( Zanimivo kako si najdemo en del čestitkanja, ki pomeni, da smo vanj še posebej dali sebe. Lepo si pobarvala motive in sestavila čestitke.
Oseba Jana sporoča …
Se vidi, da je barvanje odtisov tvoja ljubeznica, saj so vedno zelo lepo pobarvani in senčeni. Z barvanjem je toliko dela, da resnično vložiš delček sebe v vsak odtis. Čudovite voščilnice.

Megle doma k sreči nimamo, je pa zelo depresivno biti cel dan v službi, ko je vsenaokrog sama sivina.
Oseba helena sporoča …
Naredila si zelo lepe čestitke, prave ljubeznice (tale izraz mi je ful simpatičen). Tudi jaz zelo rada barvam, ampak se zraven še vedno jezim, ker ni tako kot bi si želela. Upam, da ujameš kaj sončka, jaz sem ga našla včeraj.
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
Res lepo barvaš, in je vidno,da je več tebe v voščilnicah.
Jaz vse popackam,zato raje to tehnikoopazujem pri vas mojstricah.
Jaz pa že dolgo nisem videla megle, pri nas je skorajda nikoli ni :)
Oseba Andreja sporoča …
Tvoji motivi so res zelo lepo pobarvani in nato si jih zelo lepo skombinirala!
Krasne čestitke :-))
Oseba Metuljčica sporoča …
Saj je bila lepa nedelja, to "ivje" na drevju, že diši po snegu. Čestitke so krasne, barvanje in senčenje je čudovito.
Oseba Helena sporoča …
Ja, nič nisva iskala sončka, ampak sva šla na sprehod po tej ivnati pokrajini in naredila nekaj krasnih (vsaj meni :)) fotkic.
Hvala za obisk!
Oseba Mateja sporoča …
Lepo barvaš in kresne voščilnice si skombinirala.Jaz sem pa kar malo lena postala za barvanje, se bo treba spet malo ogreti
Oseba Goga sporoča …
Zanimivo, tudi sama zelo rada barvam motive in jih imam vedno nekaj pobarvanih na zalogi :)). Podobno razmišljam, da je v takšnih izdelkih več ustvarialke. Poznam, pa dekleta, ki jim je to najmučnejši del čestitkarstva, kako smo si različni :)).