Rozika


Pred leti sem se pogovarjala z znanko, ki je vneto zanikala možnost, da bo oblačila hčerko v roza oblačila, če jo bo kdaj imela. In rodila se je deklica. Dokler še ni uveljavljala svoje volje, jo je mamica lahko oblačila v oblačila rumene, zelene in še kakšne druge barve. Le v roza ne, ker ji ni všeč.



Pa je deklica zrasla in zdaj, pri treh letih je njena omara polna roza oblačil. Tu in tam se še najde kakšen kos rdeče barve. Še mamici se je spremenil okus za barve in jo lahko vidim s kakšnim roza modnim dodatkom.

Komentarji

Oseba Janja sporoča …
Čudovit obesek. Tako lepo ga bo videti na temnejši barvi majice. Lp
Oseba helena sporoča …
Čudovit modni dodatek za mamico...:):)
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
zelo lep obesek, pa čeprav je v rozi ;)
no, jaz tudi ne maram prevež rozaste stvari.
Oseba Mojca sporoča …
Jaz tudi nisem pristaš roza, ampak tale tvoj obesek bi še sama nosila, saj je tako čudovit. LP
Oseba valentina sporoča …
Nikoli ni prepozno pravijo.Tudi za roza barvo ne ;) .

Čudovit obesek in verjamem da ga bo z veseljem nosila.


lp
Oseba Maja sporoča …
Zelo lep obesek!
Okus se z leti spreminja, to zagotovo drži. V srednji šoli na roza barvo še pomisliti nisem hotela, zdaj pa se v moji omari najde kar nekaj roza kosov.
Oseba Marina sporoča …
Joj kako čudovit obesek... Ja tudi jaz sem bila bolj anti roza, samo potem ko sem pa začela ustvarjati pa se mi je ta barva zelo priljubila=) Sicer je pri meni še vedno zelo malo roza oblačil, ampak nekaj se jih pa le najde... Ja tudi sama res rekla da moja hči pa ne bo imela roza oblekic... pa sem se pred kratkim pogovarjala s prijateljico in je rekla, da za 2 letno deklico sploh ne dobi drugačnih oblačil kot le roza... Želim ti lepo nedeljo...pappa
Oseba Simona sporoča …
Kako že gre tista... zarečenega se poje več kot pečenega. Vendar je ta zarečni kruhek simpatičen.
Obesek pa prelep.
Oseba Sonja sporoča …
lep obesek ♥ ♥ tudi v meni ljubi barvi. :)
Oseba Hali sporoča …
Ja okusi se spreminjajo, lahko sodim tudi pri sebi... Prekrasen obesek!
Oseba Metuljčica sporoča …
Sama imam rada vse barve, se bolj orientiram na letne čase. Bolj toplo je, bolj mi je všeč roza, modro, rumeno....Čudovit je tvoj obesek in ta biserček na sredini mu da tisto pikico na i.
Oseba Vladuška sporoča …
Hi hi, zanimivo ja, kako smo prepričani v nekaj, potem pa se vse obrne na glavo. Ali k tej spremembi botrujejo drugi, ali pa se nam enostavno spremeni okus. Lep obesek.
Oseba Tina sporoča …
Tvoj obesek je čudovit. Ga prav vidim na kakšnem črnem puliju! Včasih je dobro, da smo malo mehki pri svojih načelih, sicer se rado zgodi, da postanemo rigidni. Pa to po moje bolj velja pri drugih primerov...barve niti niso tako hude.
Oseba Aleksandra sporoča …
Hehe... to zgodbo pa poznam. Tudi jaz sem vztrajno zatrjevala, da moje punce ne bojo oblečene v roza... no, pravijo, da se zarečenega kruha največ poje. Je pa res tako kot Marina pravi, zelo težko najti kaj luštnega za obleči za punčke, da ne bi bilo roza. Zanimivo.

Tudi meni se je roza barva priljubila, ko sem začela ustvarjati. Pri oblekah pa je še vedno zelo redka (razen pri punčkah seveda - tam je je kolikor hočeš). :)

Sicer pa je tale tvoj obesek res čudovit! Zelo lepo si se potrudila!

Pozdravček,
Aleksandra