Dvojno embosiranje



Škatlice iz te objave so nastale v najzanimivejšem kotu Vladkine kuhinje - v jedilnem kotičku. Tam, nad klopjo je polica, kjer se najdejo čudovite stvari. Darji in meni je padla v oči voščilnica, dobljena za rojstni dan. Ker je bila avtorica Moi z nami, smo se dogovorile, da na prihodnjem srečanju delamo nekaj podobnega - ozadje z dvojnim embosiranjem (tutorial sem našla na Moini strani).

Zaradi klepetanja in sladkanja z dobrotami, za katere poskrbi Darja (hvala!), je res ostalo samo pri ozadjih. Nismo se sicer dogovorile, ampak domnevam, da je bila domača naloga dokončati voščilnico :)
Evo, en mesec je trajalo, da sem nalogo izpolnila.




Pred fotografiranjem sem pozabila dodati strešice na č-je in ž-je







Darja in Vladka, čakam, da vidim še vajine izdelke! :)

Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
He he, jaz sem pozabila na domačo nalogo :))) Tole si naju tako odlično spodbudila in ustvarila res krasne izdelke. Najbolj všeč pa mi je tisto ozadje na prvi, tako fantastično je in izžareva toliko energije in ljubezni. Res res lepo. Seveda pa vse druge niso niti slučajno zanemarljive, tudi to drugo v rjavih tonih je krasno, pravzaprav vsako po svoje in z dodatki in lepimi mislimi so popolne.
Oseba Tanja E. sporoča …
O kako so lepe!! In izbrala si čudovite zapise na njih, tako dobijo voščilnice še neko sporočilno, tretjo dimenzijo. LP:)
Oseba Mojca sporoča …
Uau uau in še enkrat uau! Tele barvne kombinacije so čudovite! In tudi če je trajalo tako dolgo nič zato, ker je bilo prav vredno počakati na tele krasote. LP
Oseba Renata sporoča …
Uuuu, krasno, lepe barvne kombinacije! V tako prijetnem ambientu in družbi je itak za pričakovat lepe stvari.
Oseba Simona sporoča …
Prelepe voščitke so nastale. Ena lepša od druge.
Oseba Klara sporoča …
Ooooo...kar odprtih ust sem ostala. Čestitke so krasne s prečudovitim ozadjem. In kakšne super barvne kombinacije si uporabila...in ravno prav si jih okrasila z noto modrih misli. Hvala za link... tale tutorialček bo pa še prav prišel...:))
Oseba Janja sporoča …
Čudovita ozadja in voščilnice kot celota. Ob malo večjem številu izdelkov, nehote izbiramo zmagovalca :)). Moja zmagovalka je druga. Lp
Oseba helena sporoča …
Uuuu, čudovite so in zelo, zelo bogate, Jaz se ogrevam za rdeče rjave tone...:):)
Oseba Helena sporoča …
Hvala vsem skupaj in vsaki posebej za napisano! Ogrejete! (Čeprav je vroče :))
Oseba Andreja sporoča …
ooo kako so čudovite in vsaka zase zgodba! Dvojno embosiranje je luštna tehnika, a vse premalokrat uporabljena, vsaj pri meni :-))
Pridna, krasno delo!
Oseba McCrafty /Klavdija sporoča …
Uau prekrasne so, se ne morem odločit, katra mi je bolj všeč...kar vse !
Oseba Jana sporoča …
Takšna srečanja so vedno lepa, še posebej, če se ob njih še kaj naučiš.
Čestitke so odlične. še posebej všeč mi je zadnja. :)