Morske radosti


Moj običajni jutranji obred (po obisku kopalnice) je pitje bele kave na terasi ali v delovni sobi "za računalnikom". Ker je deževno in hladno vreme, danes pijem kavo ob računalniku in berem e-pošto. Večinoma je predal napolnjen z nepomembno pošto od nepomembnih in neznanih pošiljateljev. Bog ve, od kje jim moj e-naslov. Pa sem prelena, da bi šla na pošiljateljevo stran in kliknila "Ne želim prejemati novic, sporočil ..."





Med današnjo pošto je bila edina zanimiva tista od sestrične s fotkami morskih trenutkov. Z zelenega hrvaškega otoka, kjer so se v robinzonskem slogu naužili tišine, miru in rib.




In sem si zaželela, da bi bilo nekaj podobnega tudi na mojem dopustu. Vsaj pet dni odklopa od civilizacije. Hm, mogoče čez nekaj let, ko bo moj dragi našel kakšen bolj umirjen konjiček (npr. ustvarjanje s servietno tehniko na morske kamne :)).


Zdaj obstaja nevarnost, da bi morala dan za dnem poslušati, kako mu je dolgčas, kako se nič ne dogaja ...

Imejte se lepo in nič dolgočasno!

Komentarji

Oseba helena sporoča …
Kako sta simpatični čestitki, posebej druga mi je še bolj všeč zaradi barve.Dodala si lepe detajle (školjko in morskega konjička), da o sami fotografiji ne govorim. In kamni s servietno tehniko so ful luštni. Vidim, da si čisto morsko razpoložena...:):)
Oseba Čarobna hišica sporoča …
Luštni morski čestitki ... naj te malo potolažim ;o) ... bodi srečna, da imaš ob sebi samo enega adrenalin junkia ... jaz imam 4 ... nikoli jim ni dovolj akcije ... ;o) ... ti uživaj v svoji servietni tehniki poslikave kamnov, on pa naj se ubada s svojimi adrenalini ;o)
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
voščilnici sta super lepi. te resnično popeljeta na tisto prijetno toplo morje.pa tudi kamenčki so mi tudi všeč.
kar se tiče tvojega dragega se pa bojim,da ga ne bo nič ustavilo. to je poseben draž, ta adrenalin. če "adrenalina" na našem koncu se oglasi pri meni, bova skupaj kofetkale in še kaj drugega ;)
Oseba Alenka sporoča …
Čudoviti čestitki! Kar vabita na plažo! Obdelani kamni so pa tudi lepi, kot dodatek k morski dekoraciji.
Oseba Sonja sporoča …
Pri nas je stalno dolgčas samo naši pubertetnici, midva si vedno kaj najdeva. če drugega ne, kakšno knjigo :) To pa lahko vzameš v roke tudi kje bolj v divjini. Jaz verjamem, da za vse, kar si želimo, pride pravi čas.
Čestitki in kamni pa so lepi, kot vedno :)
Oseba Vladuška sporoča …
Imam to srečo, da sva oba velika ljubitelja miru, tišine in odklopa od civilizacije. Zame je to čisto pravi dopust. Še telefon bi najraje izklopila, pa si tega vseeno pustim. Tudi meni se zelo dopadeta ti dve simpatični čestitki in tudi ti kamenčki s servietno tehniko. Morda pa bo v prihodnje tudi tvojemu možu zadišalo kaj mirnega.
Oseba Helena sporoča …
Ojej, to pa je pestro :)
Oseba Helena sporoča …
Natali, mogoče pa res. Verjetno se bova v naslednjih 14. dneh potikala tam v tvoji bližini.
Oseba Helena sporoča …
Knjiga je res vedno z mano. Ena je za vsak slučaj kar v avtomobilu :) Tako ni panike zame in se znajdem po svoje.
Oseba Helena sporoča …
Hehe, potem vsaj noben nima slabe vesti, če drugi počiva :)
Oseba Simona sporoča …
Tudi sama komaj čakam letošnji odklop. Obe morski voščitki pa sta zelo lepi, navihani, sproščeni, res dišita po poletju.
Oseba Mojca sporoča …
Haha tale zadnji stavek pa mi je kar znan ja...tudi jaz si želim kakega odiha od tega norega sveta in tišino in mir pa na žalost tudi še ne pridem do tega. Tvoje voščilnice so prekrasne in zelo luštni so tudi kamenčki. LP
Oseba Janja sporoča …
Še malo in na počitnice :). Letošnje leto si prav želim tišine in miru.
Voščilnici sta krasni, kamenčki pa tako zelo luštni. Lp
Oseba Metuljčica sporoča …
Hojla! Super, da si tako morsko razpoložena, kar se vidi iz tvojih čudovitih voščilnic, kamenčki pa so pravi cukerčki in pikica na i v tvoji čudoviti objavi.
Oseba Marina sporoča …
Tako voščilnice kot tudi kamenčki... Res enkratna ideja...

Lep preostanek večera ti želim...pappa
Oseba HRANDICA sporoča …
Lepe morske spomine si izdelala.
Oseba Simko sporoča …
Zelo sta posrečeni, obe voščilnici. Na eni voščilnici si izbrala klasično izbiro barv na temo morske radosti, za drugo pa si izbrala bolj drzne barve, na katere ne pomislimo ravno, ko razmišljamo o morju, pa vendar ti je uspelo tudi tukaj... Lp :)
Oseba Maja sporoča …
Kako razposajeni voščilnici, res kličeta po dopustu! Ideja s kamenčki je pa super, bi jo bilo treba preizkusit!
Oseba Aleksandra sporoča …
Vauuuu... tale druga je čudovita!!! Pa kamenčki so tudi zelo zelo lepi! Bo treba preizkusiti z mojo hčerkico, samo kamenčke moram še najti... :) Uživaj!

Pozdravček,
Aleksandra
Oseba Ana K. sporoča …
Čudovito, sploh kamečki so super!
Oseba Tina sporoča …
Kako vesele morske čestitke si ustvarila! Srvietna na kamen mi je pa ena boljših idej za servietke sploh! To bomo pa zagotovo poskusili!