Lazy afternoon



Kaj drugega sicer lahko počneš v tej vročini? Če je služba že za tabo, če je za delo na vrtu prevroče, če nimaš razloga, da bi moral v trgovino, na banko, k zdravniku ...? Narediš si "Lazy afternoon" kot tale dečko na istoimenski štampiljki LOTV (Janja, hvala za odtis!).


Časopis sicer redko vzamem v roke. No, saj ga niti nimam naročenega. Razen petkovo Delo zaradi Vikenda in Kulta. So pa knjige na dnevnem redu. Ena v spalnici, druga v dnevni sobi, tretja ... V spalnici takšna za lahko noč in miren spanec, v dnevni sobi kaj razburljivega in napetega.

Po izropani knjižnici sodeč, se v poletnih mesecih precej ljudi prelevi v knjigožere. In prav je tako!


Nekdo je nekoč zapisal: "Z branjem si bogatite duha in vračate voljo do življenja!"



Komentarji

Oseba Janja sporoča …
Ob tej vročini si izbrala najboljšo rešitev :). Čudovito pobarvan odtis si sestavila v zelo lepo in všečno celoto.
Tudi sponke :)) nisem spregledala ... super ideja. Lp
Oseba Klara sporoča …
Zares je lepa...všeč sta mi oblačka in tagec. Joj, ko bi jaz lahko tako uživala. Kljub temu, da sem doma, mi nikakor ne uspe imeti svojih 5 (tudi 50 ne bi bilo slabo :p )minut. :))
Oseba Mojca sporoča …
Kako lepo si jo skombinirala! Pa odtis je tudi fejst in krasno pobarvan. Vse štima. LP
Oseba Metuljčica sporoča …
Kadar ustvarjaš v modrini je tvoj izdelek vedno nekaj posebnega. Čudovito pobarvano in izdelano.
Oseba Helena sporoča …
Res? :) Ja, bo že držalo, ker je modra v kombinaciji z rjavo pri meni večkrat v uporabi.
Hvala!
Oseba Helena sporoča …
Oo, si pa res podrobno pogledala :)
Hvala za vse!
Oseba Andreja sporoča …
Luštna čestitka je nastala in meni je tudi tale motiv zelo fleten :-))
Lepo si jo sestavila skupaj z vsemi detajli!
Oseba Renata sporoča …
Luštna voščilnica in takole lenobni so tudi naši popoldnevi. V tejle vročini je lenarjenje še najbolj priporočljivo, a ne :-)
Oseba Vladuška sporoča …
Res je zanimivo, kako so knjižne police v knjižnicah poleti izropane. Vsako leto znova me to nasmeji in razveseli. Kot ti, sem tudi sama veliki knjigoljub in zato sem vesela, ko vidim, da ljudje še vedno radi berejo tudi knjigo, ne samo tisto, kar najdejo na internetu. Lepo si 'ujela sanje' na tej čestitki, tako lušna je in temu fantu prav zavidam takšno mirno poležavanje. No, kmalu bom tudi jaz takole :)
Oseba Simko sporoča …
Helena...čudovita je tale tvoja voščilnica...Napis "ujemi sanje" si pa tako dobro vkomponirala v čestitko. Zelo lepo si ujela barve na odtisu in voščilnici nasploh. Zelo imi je všeč uporaba tagca na eni strani papirja, kjer si uporabila sponke. Res krasno in domiselno... Lp
Oseba helena sporoča …
Oh, krasna je! Se mi zdi, da si majčkeno pokukala izven tvojega stila in ti je prav dobro uspela. Zelo lepo si pobarvala odtis, oblački pa, ah,.... lovijo sanje, kot se spodobi....:):)