Poročni


Včasih potrebujemo prav malo, da začnemo ustvarjati, pospravljati, se gibati ... Dovolj je nekaj besed, kakšen namig, drobna spodbuda, ki nas spravi v pogon.
V gibanje me spravi dragi, ko reče: "Danes pa boš kolesarila (šla na sprehod ...), a ne?"
K bolj temeljitemu pospravljanju (pajčevina in prah ter podobna, skoraj neopazna hišna "dekoracija")  me pripravi napovedan obisk.

Za včerajšnje ustvarjanje pa je "kriva" Vladka s svojim kompletom štampiljk Poroka. Ker je bila ustvarjalna muza malo na dopustu, je bila sedaj prav vesela, da ima nekaj novega, s čimer je lahko ustvarjala.

Ideja za to voščilnico je od tukaj.





Imejte lep vikend!

Komentarji

Oseba Mojca sporoča …
Oh tudi tele tvoje so zelo lepe in elegantne. Očitno smo vsi na isti Vladki frekvenci ;) Hvala za vzpodbudne besede glede diplome, ... Filo faks je pač en trd oreh nimaš kaj (bi morala že 3 leta nazaj imet tale papir v rokah :P).LP
Oseba mihaela sporoča …
Preprosto luštni sta!
Oseba Tanja E. sporoča …
Čudoviti sta, zelo všeč mi je že originalna ideja tega belega venčka (hvala za link) in tudi ti si ga zelo lepo naredila. In vse skupaj lepo začinila z VLadkinimi štampiljkami. Prav v veselje mi je gledati, kako lepi izdelki nastajajo iz istega izhodišča. LP:)
Oseba Andreja sporoča …
ooo tudi tebe je tokrat vodila ljubezen in nastale so krasne poročne čestitke! Ja, te Vladkine štampiljke so zakon, kajne :-))
Oseba Vladuška sporoča …
Včasih res potrebujemo čisto malo, pa smo že aktivni in mene zelo veseli, da sem te posredno spravila k ustvarjanju. Uporabila si meni zelo ljubo kombinacijo barv in ustvarila dve zelo lepi čestitki. Uživaj v vikendu.
Oseba Simona sporoča …
Ob teh pa ostajam brez besed. Samo uauuu!
Oseba Tina sporoča …
Helena, krasni voščilnici si naredila. zelo mi je všeč eleganca, ki jo znaš vedno znova tako lepo ujeti v papir. Glede muze pospravljanja...tudi moji pospeške dajejo čisto enaki razlogi.
Oseba Janja sporoča …
Krasno si uporabila napise. Zelo mi je všeč postavitev na drugi. Lp
Oseba Hali sporoča …
Res, včasih ni potrebno veliko in potem v tisti stvari tako uživamo...kot si ti pri ustvarjanju tvojih čestitk.Krasno!
Oseba helena sporoča …
Tole je pa naravnost čudovito!
Oseba Helena sporoča …
Hvala vsem za lepe besede!
Oseba Klara sporoča …
Zelo lepi...preprosti in elegantni. :))
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
čudovite!!
z veliko elegance