Čisto navaden dan


"Kaj bova danes počela?" "Ker je tako lep dan, bi lahko šla ..." S takšnimi in podobnimi vprašanji včasih nadlegujem dragega, ker si želim, da bi bil dan nekaj posebnega. Takšen, ki ti ostane v spominu zaradi lepega izleta, zanimive izkušnje ...


Pri svojem delu z otroki  se trudim, da bi bila vsaka ura, preživeta z njimi nekaj posebnega.

Pa vendar spoznavam čar trenutkov in dni, ko ni nič posebnega. Nič takšnega, kar bi "štrlelo" iz povprečja. Čisto navaden dan, ko sem takšna kot sem. Ko ne počnem nič posebnega.

Mislim, da si bom jutri naredila takšen dan. Komaj čakam in se ga veselim. In vem, da bo dragocen, ker bo čisto navaden dan.




Komentarji

Oseba Mojca sporoča …
uauuu kako sta lepi! v pravih jesenskih barvah. Še vedno pa sem firbec in me zanima kako svoje napise narediš različnih barv??? LP
Oseba Helena sporoča …
Hvala Mojca!
Upam, da bom napisala dovolj razumljivo, kako dobiš napis v različnih barvah. Štampiljka je iz seta Vladkinih štampiljk Misli. Zgoraj uporabljeni napis je sicer v eni vrsti. Ves ostali napis, razen "Nikoli nismo", sem prelepila s selotejpom, tako, da se je zelen distress odtisnil samo na prvi del štampiljke. Selotejp sem odstranila ter odtisnila "Nikoli nismo". Potem sem zamaskirala vse, razen "prestari za doseganje", potapkala, odstranila selotejp in odtisnila. Tako sem naredila potem še s preostalim delom napisa. Dovolj razumljivo?
Lep dan!
Oseba Janja sporoča …
Zelo mi je všeč postavitev na drugi, motiv, podlaga in napis. Čudovita je. Prav nič ne zaostaja prva.
Lep vikend ti želim.
Oseba Tanja E. sporoča …
Helena, tudi tale tvoj zapis me je zelo nagovoril. Zgleda čisto navaden pa ni. Jaz obožujem take navadne dni. Spomnila sem se na desetletje nazaj, ko sem bila v bolnici in sem si noro želela enega preprostega dne. Tudi meni imajo ti preprosti, čisto navadni dnevi svoj čar, res.
Sem kar pozabila na voščilnici. Čudoviti sta, kot vedno, LP:)
Oseba Tina sporoča …
Helena, pri tebi človek napase oči in dušo. Lepo si napisala, vsak dan je dragocen! Voščilnica pa sta krasni - toplih, močnih barv in super sestavljeni!
Oseba Vladuška sporoča …
Zelo rada imam čisto navadne dni, ki so samo moji in jih najraje preživim v ustvarjalnici. Krasni čestitki sta, narejeni z veliko mero okusa in prefinjenosti.
Oseba Klara sporoča …
Zelo lepo napisano in narejeno... :)
Oseba Maja sporoča …
Zelo lepi čestitki, kot vedno pa tudi spremna beseda zelo lepo napisana.
Oseba Mojca sporoča …
Aha sedaj razmem. V bistvu je fora samo da prekrivaš s selotejpom tisto kar nočeš da se odtisen ... samo potem moraš biti zelo pazljiv da je vse v eni vrsti oz naravnost kajne ... super, hvala za pomoč, moram enkrat preoukusiti, ker res lepo izgleda. LP