Botra Zima



Zima velja za mrtev čas in dnevi, ki se začnejo okoli 8.00 ter končajo že ob 16.00, so lahko kar turobni. Sonce, ki je v tem letnem času malo sramežljivo, nas komaj kaj poboža s svojimi žarki. Posledično se v ljudeh lahko naseli žalost, depresija ...


Po drugi strani pa prinaša zima najlepše dneve, ko se zberejo prijatelji in odpravijo na kakšen zimski izlet. Tu je še veselje in radost otrok (tudi malo večjih in starejših), ko se lahko spuščajo po belih strminah, delajo igluje in snežene može. Veselje je poslušati njihovo navdušeno vriskanje, ko ležeči v snegu delajo angelčke.

Močno upam, da bo botra zima v soboto, ko so napovedane dežne kaplje, dovolj močna in jih bo spremenila v bele snežinke.





Komentarji

Oseba Marna sporoča …
Spet en aprecudovita voscilnica. Moram povedat, da so mi tvoje letosnje voscilnice ene najlepsih me dlsovenskimi ustvarjalkami. Tako nekako preproste z ravno pravo noto praznicnega vzdusja. Z eno besedo - POPOLNE!
Lp, m
Oseba Helena sporoča …
Ooo, prav ogrela si me v tem mrzlem dnevu!
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
kar usedla bi se v te sani in se odpeljala zimskim dogodivščinam naproti.Krasna je!!!
Oseba iris-irena sporoča …
čudovita je in iz nje veje toplina .....
lp
iris
Oseba Vladuška sporoča …
Tudi jaz upam, da se bodo dežne kaplje spremenile v snežinke. In čeprav res veliko teme lahko koga spravi v depresijo, pa je to idealen čas, ki si ga lahko popestrimo z lučkami, svečkami in še s čim. Zelo lepa voščilnica. Te sani krasno pašejo k zimskemu vzdušju, ki si ga ustvarila s štampiljkami.
Oseba Mojca sporoča …
Tole izgleda res čarobno! Tako lepa voščilnica. in tudi jaz upam na sneg, saj bi dež prav pokvaril tole praznično vzdušje. lp
Oseba Metuljčica sporoča …
Tale srčnost kar sije iz voščilnice in letošnje tvoje voščilnice imajo resnično nekakšen čudovit pridih prazničnosti, v vsej preprostosti, a so vseeno bogate.
Oseba helena sporoča …
Kako ljubke sani z zlato zvezdico; meni deluje čarobno in magično.
Oseba Andreja sporoča …
Čudovita je! In prav pašejo te sanke, za malo "igrivosti" v njej :-))
Oseba Klara sporoča …
Zanimiva modro-rdeča kombinacija...lepo si jo naredila. Krasna je. :))
Oseba Tanja E. sporoča …
Zelo lepa je, z lepo poudarjenimi detajli, najlepši mi je pobarvani del srčka za o, LP:)))