Dom


Še kar pod vtisom včerajšnjega ustvarjalnega popoldneva (zavleklo se je že kar krepko v večer) z Vladko in Martino pri Darji,  razmišljam o domu. Objava o tem, kako pridne smo bile, bo v prihodnjih dneh.


Dom je tam, kjer se doživlja toplina odnosov. Kjer se vsakdo, ki pride na obisk, počuti sprejetega in je lahko takšen, kakršen je. Dom zaznamujeta dobrota in gostoljubnost. V domu lahko najdemo sprostitev in varnost.  Tudi ko pridejo oblačni dnevi, jih kmalu razženejo žarki ljubezni.


Kjer srce najde dom, tam je vsak dan nekaj posebnega.


Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Včerajšnje popoldne je tudi meni pustilo toliko lepih vtisov, da me še danes prijetno grejejo pri srcu. In pri naši gostiteljici je doma vse to, kar si zajela v tej objavi. Neverjetno res kako prideš k nekomu prvič in je tako, kot bi tam bil že 100x. Zelo lepa koledarja.
Oseba Metuljčica sporoča …
Vedno rajši sem doma, v krogu svojih dragih, če pa me obiščejo še takšne prijateljice, sem z veseljem gostiteljica. Helena, ko sem prebrala tvoj zapis in potem še Vladkin božljaj v komentaju.........Vau, hvala! Eno lepo koledarsko leto se obeta. Zadnje čase so tvoje objave tako čudovite, da se jih kar ne morem nagledati.
Oseba moi sporoča …
To sem hotela tudi jaz zapisati, da je tako, kot je zapisala Helena, pri Darji doma. Toplo, domače in počutiš se dobrodošlega. Nič čudnega, da se nam ni mudilo domov. ;)

Koledarčka sta super, vsak v svoji barvi.
Oseba Maja sporoča …
Ja, res si lepo napisala! Lepo je, če je lahko dom tvoje pribežališče in ti nudi varnost in toplino. Tudi jaz sem takooo rada doma!

Čudovita koledarja, izdelana do potankosti!
Oseba Mojca sporoča …
oh kako so čudoviti tile tvoji koledarčki! lp
Oseba Tiara sporoča …
Krasen zapis o domu in tako resničen.
Koledarčki so pa zel lepi.
Oseba Janja sporoča …
To je moralo biti res eno fino, uspešno popoldne. Me zelo zanima kaj ste lepega ustvarile :).
Koledarčka sta zelo luštna. Lp
Oseba Tanja E. sporoča …
Dom je res dom...in tvoj zapis ga je lepo opisal. Rada pridem v tvoj "virtualni" dom, zelo lepe objave si sledijo ena za drugo. Krasna koledarja si naredila. In zelo verjamem, da vam je bilo skupaj lepo. Bi se vam kar pridružila "za nazaj":)), LP.
Oseba Andreja sporoča …
Še kar pri koledarčkih ... krasni so tudi tokrat!
Verjamem, da ste se imele zelo lepo, ustvarjalno ... :-))
Oseba Klara sporoča …
Zelo lepi koledarčki...in komaj čakam videt kako pridne ste bile. :)
Oseba Simona sporoča …
Dom je tam, kjer je srce. Krasne koledarje si naredila.
Oseba Tina sporoča …
Kako lepo si opisala dom...čisto res je tako. In nato v toplem domu takšni krasni koledarčki najdejo svoje domovanje. veselim se tudi ustvarjalnega poročila...