Za vse letne čase


Fino je, če imaš lahko stvari, primerne za vse letne čase. Odejo, spalno vrečo, grmovnice, legice ... Prihraniš pri denarju in prostoru. In času - če pomislim na "podvig", ki me doleti vsako leto vsaj dvakrat, ko v omarah prestavljam zimska, pomladno-jesenska in poletna oblačila. Kljub temu, zame tečnemu opravilu, ne bi živela nekje, kjer bi lahko vse leto nosila poletna ali zimska oblačila. Preveč sem ujeta v različne letne čase in se vsakega posebej veselim.

Med stvarmi, primernimi za vse čase leta, je šablona Country Landscape. Tokrat uporabljena na pomladnih voščilnicah. Kljub temu, da se kot otrok veselim jutrišnjega (upam!) snega in tega, da zime še ne bo konec, sem pri ustvarjanju že v toplejših mesecih.







Bodite lepo!


Komentarji

Oseba Mojca sporoča …
Uau čudovito!!!!! Tale preprostost voščilnic je kres nekaj posebnega. lp
Oseba Vladuška sporoča …
Zanimivo res, kako po novem letu tudi sama preklopim že bolj na pomladne ideje, kar se ustavrjanja tiče. Se pa tako kot ti, tudi jaz zelo veselim še snega in prave zime. Tole kar si ustvarila je naravnost čudovito. Tako lepo si skombinirala obe in dala vsaki svoj pečat. Ta šablona je res neverjetna in tako raznoliko lahko ustvarjaš z njo. Res lepo.
Oseba Tanja E. sporoča …
Čudoviti voščilnici si naredila. Tudi mene že bolj vleče na pomlad, čeprav bi sneg še prav pristajal naravi... LP:)
Oseba helena sporoča …
Prekrasni sta, posebej druga je zelo nežna. Takoj sem dobila inspiracijo na Toskanske griče.
Oseba Sonja sporoča …
Oh, meni pa tale snežna napoved sploh ne diši več. Zunaj sije sonček, prav paše krog okoli narest, prezračit stanovanje.. zdaj pa bo spet sneg, mestna plundra, kidanje.. Mi veliko bolj pašejo tvoje spomladanske voščilnice :)
Oseba Andreja sporoča …
Obe sta zelo lepi, a izpostavila bi prvo, ker je meni osebno čudovita :-))
Oseba Hali sporoča …
Mene tvoje vasice spominjajo na Toscanske griče..krasne so, tako sveže!
Oseba Mojca sporoča …
Ob prvo sem se dobesedno "spotaknila" - v dobrem pomenu kakopak :) Z eno besedo - čudovita je. Tudi druga je lepa, ampak prva me je s postavitvijo in izborom barv čisto vrgla :)
Oseba Alenka sporoča …
Zelo lepo! Meni je pa druga malo bolj všeč :)
Oseba HRANDICA sporoča …
šABLONA JE KRASNA, VOŠČILNICE PA, KOT VSE V TVOJI IZVEDBI, POPOLNE :).
Oseba • ♥ Natali ♥ • sporoča …
Obe sta krasni,čeprav priznam,da me je druga bolj zapeljala v pomlad.jaz se tudi veselim še malo snega.lani sem ga prav pogrešala,ker ga ni bilo v dolini,in mi je celo tista poletna toča prijetni dišala,ko smo jo kidali.
Oseba Helena sporoča …
Natali, že prejemate pošiljko snega? K nam ga ravnokar dostavljajo :)
Oseba Janja sporoča …
Sneg prav narahlo naletava :), ko ob kavi občudujem čudoviti voščilnici. Meni sta obe zelo všeč. Lp
Oseba Simona sporoča …
Res lepi voščilnici si spet naredila. Tako malce dišijo po pomladi. Pri nas sicer danes res naletava sneg in prav fino je biti na toplem in gledati skozi okno.
Oseba Renata sporoča …
Krasni pomladanski voščilnici. Da bi le hitro bilo tako, ne pa tole sneženje ... saj je čist fino, če si lahko odma na toplem. Sam kaj, ko je treba it v službo in sredi noči kidat in kidat in kidat in se vozit po zasneženih cestah, preklinjat tovornjakarje ... Pa sej bo pomlad prišla, bo :)
Oseba Helena sporoča …
Ja, ko je potrebno kidanje sredi noči in adrenalinska vožnja do službe, tudi meni sneg ne diši :)
Oseba Metuljčica sporoča …
Helena, tole je pa naravnost čudovito. Všeč so mi te umirjene, že pomladne barve, pa tudi ta izrez, čisto sem očarana. Resnično si lepo uporabila to šablono.
Oseba moi sporoča …
krasno si uporabila šablono in všeč mi je tvoje razmišljanje, da je ne uporabiš samo na en način.