Ko me inspirira #11



Upam, da današnje sneženje v našem koncu ne bo potrdilo pregovora "Božič na travi, velika noč na peči". Tolažim se, da je do takrat še 17 dni in ima sonce že toliko moči, da bo pregnalo zimo ter privabilo pomlad v deželo.



Velikonočna voščilnica je narejena s pomočjo Tininega in Vladkinega navdiha. S svojo tehniko špricanja barve na podlago sta me vrnili v osnovnošolske klopi likovne učilnice. Prav zabavno ustvarjanje :)  Belo osnovo sem pošpricala s štirimi različnimi odtenki roza barve, jo nato razrezala na trakove in ponovno sestavila, da sem dobila ozadje za pisanko. Napis je štampiljka iz trgovine Ustvarjalni dotik.

Naj vam bo lepo!

Komentarji

Oseba Simona sporoča …
Bo, bo sonček za velikonočne praznike. Jaz v to verjamem. Tale današnji mraz bo samo kratek poskus zime, predno reče, nasvidenje do konca leta.
Voščilnica mi je pa všeč. Si me spomnila, da jih moram tudi sama narediti.
Oseba Andreja sporoča …
Zelo lepa voščilnica ti je uspela s tem špricanje in jajček z dodatki je fantastitčen. Zanimivo, da sva obe za to inspiracijo "vzele" veliko noč; ti si špricala v izrez jajčka, jaz pa na izrez :-))
Ja ja, tudi jaz računam na sonček!
Oseba Vladuška sporoča …
Kako je fino, ko se lahko takole prijetno vrnemo v čas šolskih klopi. Všeč mi je, kako si vse skupaj sestavila in naredila eno zelo posebno velikonočno čestitko.
Oseba Metuljčica sporoča …
Tole tvoje škropljenje ti je čudovito uspelo in všeč mi je, da si potem razrezala trakove, da si dobila tisto pravo pisanko. Prelepa voščilnica.
Oseba moi sporoča …
O, kako krasno si pobarvala pirh. Sneg pa bo tako hitro šel, kot je prišel ;)
Boš videla, velika noč bo v cvetju ;)
Oseba oldpunca sporoča …
Super lepa pisanka :-)
Oseba Mojca sporoča …
uau kako super izgleda! krasna velikonočna. lp
Oseba Klara sporoča …
Kako krasno si to naredila. Pirh pa je pikast kot lupinice od jajčk, preden se izležejo ptički. :)
Oseba Tina sporoča …
Helena, tvoja velikonočna voščilnica mi je zelo všeč. Ideja z razrezanimi trakovi mi je super. Jaz sploh ne bi pomislila... kot nora bi maskirala in maskirala... Hvala za idejo.
Oseba Martina sporoča …
Voščilnica mi je zelo všeč. Super si vpletla tehniko špricanja. In ja, naj že končno pomlad prežene zimo in sonček stopi sneg.
Oseba Ana K. sporoča …
Čudovita voščilnica!
Oseba Janja sporoča …
Krasna tehnika, ki je na tvoji velikonočni voščilnici videti čudovito. Lp